Unicul distribuitor din Romania al echipamentelor adidas pentru arte martiale si box, isi gestioneaza afacerea cu SeniorERP

Masibo Sport utilizeaza solutia SeniorERP pentru managementul resurselor Masibo Sport foloseste ERP de la Senior Software

Masibo Sport, producator si distribuitor de echipamente si accesorii profesionale, unic reprezentant al echipamentelor adidas pentru arte martiale si box in Romania, Bulgaria si Moldova, a obtinut vizibilitate si control asupra operatiunilor de business cu sistemul ERP de la Senior Software.


Masibo Sport, producator al brandului cu acelasi nume si distribuitor oficial pentru echipamentele dedicate artelor martiale adidas in Romania, Bulgaria si Moldova, isi gestioneaza afacerea cu solutia pentru managementul resurselor SeniorERP, de la Senior Software.


Prin investitia in sistemul ERP, compania a obtinut vizibilitate si control asupra intregii activitati, acuratete in ceea ce priveste stocurile, operativitate in zona de vanzare si imbunatatire a relatiei cu clientii.


„In prezent, datorita sistemului ERP, lucrurile sunt mai ordonate, avem o situatie clara asupra intregii activitati si ne putem seta obiective foarte precise. Avem o situatie foarte, foarte clara in privinta stocurilor, ceea ce e extrem de important pentru noi. Putem sa generam rapoarte in functie de nevoi, pe orice palier, atat pe partea de achizitii, cat si pe cea de vanzari si incasari. Acest lucru ne permite sa organizam si sa planificam mai bine perioada urmatoare.

Procedurile sunt, de asemenea, mai clare. In momentul in care avem o comanda de la un client, pregatim comanda, generam factura, si, tot din program, generam AWB-ul, obtinand astfel un flux complet, cu proceduri bine organizate, de la cap la coada”, a relatat Alina Tinca, Owner – Masibo Sport.

 

Beneficii obtinute cu ajutorul solutiei ERP de la Senior Software

Sistemul ERP de la Senior Software, pentru managementul integrat al operatiunilor, s-a pliat pe nevoile distribuitorului si producatorului de echipamente sportive Masibo Sport, care beneficiaza in prezent de un flux rapid de informatii corecte si de proceduri de lucru bine definite.


Prin integrarea solutiei SeniorERP cu platforma de ecommerce B2C din companie, businessul a reusit sa obtina vizibilitate crescuta asupra stocurilor si actualizarea datelor in timp real. Mai mult, afacerea are acces la rapoarte detaliate atat pentru zona de vanzari, cat si pentru cea de incasari, avand astfel posibilitatea sa planifice eficient bugetul si sa seteze obiective realiste de business. Totodata, sincronizarea in timp real a stocurilor din magazinul online cu gestiunea din aplicatia ERP, a eliminat riscul de a plasa comenzi pe produsele cu stoc epuizat, lucru care a dus la cresterea satisfactiei clientilor.


In prezent, producatorul si distribuitorul de echipamente sportive pentru arte martiale si box poate face o planificare a necesarului de stoc in mod automat, in functie de istoricul vanzarilor din magazinul online si urmareste cu usurinta volumul vanzarilor, respectiv al incasarilor realizate de fiecare agent in parte. In plus, compania a crescut productivitatea in randul angajatilor datorita facilitarii comunicarii dintre departamente si a automatizarii sarcinilor manuale repetitive.


Conducerea companiei a ales Senior Software ca partener de dezvoltare in urma unui studiu de piata intens si a discutiilor purtate cu diferiti provideri de solutii software. Flexibilitatea si gradul ridicat de customizare prezentate de solutia ERP, impreuna cu profesionalismul echipei Senior Software si experienta vasta a acestuia, au fost cateva dintre elementele care au contat pentru reprezentantii Masibo Sport.


„Printre principalele criterii pentru care am ales Senior Software s-au numarat posibilitatea de adaptare a sistemului la nevoile noastre, dar si capacitatea de extindere a solutiilor, pe masura ce ne dezvoltam. Nu in ultimul rand, a contat profesionalismul echipei cu care am fost in legatura inca de la inceput, pentru ca ai nevoie sa vezi ca oamenii cu care vorbesti sunt bine pregatiti si interesati ca lucrurile sa mearga”, a completat Alina Tinca.


In continuare, compania si-a propus ca pana la finalul acestui an sa lanseze o linie completa de echipamente pentru Judo si intentioneaza, de asemenea, sa optimizeze toate activitatile legate de stocuri, sa imbunatateasca vanzarile B2B prin portalul online si sa atraga un numar cat mai mare de parteneri noi.

 

Despre Masibo Sport


Masibo Sport a inceput activitatea in anul 2010 si este producator de echipamente sportive si accesorii si distribuitor exclusiv pentru echipamentele de arte martiale si box adidas. Societatea produce si distribuie echipamente dedicate sportului de performanta, dar si sportului de masa din disciplinele Karate, Judo, Box, Kickbox, MMA, Taekwondo, Lupte. Echipamentele sunt comercializate catre federatii sportive, revanzatori, cluburi sportive si persoane fizice, prin intermediul magazinului online detinut de Masibo Sport.


Despre Senior Software


Senior Software este unicul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Senior Software a inceput activitatea cu o singura divizie si, in prezent, dispune de 7 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in 5 locatii din Romania 

Informații de contact

Nume Companie

Senior Software

Persoana de contact

Carmen Stanciu

Telefon

0213107481

E-mail