Un partener de incredere in Portul Constanta

descarcat nave port constanta descarcat nave port constanta

Unul dintre cei mai importanti operatori portuari din Constanta, societate listata la Bursa de Valori Bucuresti si unicul operator care detine 2 terminale pentru a opera atat marfuri generale cat si containere este in continua dezvoltare pentru a garanta satisfactia si calitatea serviciilor. Socep s-a infiintat in anul 1991 si continua sa faca progrese in fiecare an, atat din punct de vedere al utilajelor, cat si al serviciilor si personalului foarte bine instruit si pregatit pentru o functionare eficienta si sigura a bunurilor.


Socep presteaza servicii de derulare a containerelor, marfurilor generale si vrac solide de import, export si tranzit. Cele doua terminale sunt specializate pe containere, respectiv marfuri generale si au impreuna o capacitate de peste 3.3 milioane TEU anual. Socep dispune de asemenea si de o platforma de depozitare marfuri generale cu o suprafata de 4,000 mp in Portul Constanta Sud. Suntem pregatiti pentru a veni in sprijinul clientilor nostri cu toate serviciile de care acestia au nevoie. De la incarcat/descarcat nave in Portul Constanta, pana la depozitare si conexiuni optime atat pentru masini cat si pentru CFR.


Societatea Socep ofera servicii de logistica in Portul Constanta, fiind una dintre cele mai importante companii de exploatare portuara. Va punem la dispozitie cele mai serioase si responsabile servicii, personal calificat si o multime de alte avantaje competitive. Succesul societatii vine in urma unei politici de modernizare in continua crestere, inca din anul 1991 si a investitiilor in utilaje, servicii si personal instruit.