Tu ce vrei sa iti pregatim noi azi?

food delivery constanta food delivery constanta

Fie ca vrei sa te rasfeti de la inceputul zilei, fie vrei sa ai un pranz complet la serviciu, sau vrei sa inchei seara cu relaxare, te invitam pe site-ul Splendid GO sa iti alegi mic-dejun, pranz sau cina, iar noi sa iti livram tot ce iti doresti, in maxim 60 de minute. Splendid GO este cel mai bun serviciu food delivery din Constanta, ne angajam ca produsele livrate la birou sau acasa sa ajunga in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii. Gustul si aspectul preparatelor noastre este si ceea ce ne-a recomandat si ne-a oferit curajul de a merge mai departe cu acest proiect si cat mai aproape de dumneavoastra.


Splendid GO este cea mai buna alegere pentru o masa consistenta, diversificata si gustoasa. In meniul nostru regasiti preparate internationale, fast food, specialitati din carne vita, porc, pui, fructe de mare si peste, iar daca sunteti vegetarian, pe site-ul nostru gasiti o multime de preparate exclusiv din legume. Verifica meniul online al restaurantului din Constanta, Splendid GO si veti avea de unde alege o masa copioasa si delicioasa pentru intreaga familie.


Orice ti-ai dori sa mananci azi, la mic dejun, pranz sau cina, noi iti stam la dispozitie si iti livram cele mai delicioase preparate, de la meniuri burgeri, la pizza, paste si multe alte bunatati de tip fast food.