Tricouri pentru petrecerea burlacilor/burlacitelor

tricouri personalizate femei tricouri personalizate femei

Organizezi petrecerea burlacilor/burlacitelor si nu ai nici o idee de unde sa incepi? Ce zici sa faci o lista cu toti prietenii sa va intalniti si sa stabiliti de comun acord care este bugetul pentru organizare si ce crede fiecare ca ar fi potrivit pentru o asa zi. Daca nu ai idee care este trendul in organizarea de petreceri, cel mai bine este sa dai un search pe internet si vei gasi foarte multe idei, super interesante, iar daca vrei sa vi si tu cu cateva sugestii si mai bine, vei organiza o petrecere originala. Oricum, tricourile personalizate pentru grupuri mari, de pe Greenfish nu trebuie sa lipseasca, deoarece sunt un must have de cativa ani.


Poarta un tricou de la Greenfish cu mandrie! Atunci cand porti un obiect vestimentar unic, care sa te faca remarcata, dar care sa te si reprezinte si poate chiar sa inspire pe altii este cu adevarat o mandrie, te face sa te simti unic. Pentru o petrecere atat de importanta cum e cea a burlacilor/burlacitelor trebuie sa alegi tricouri din bumbac 100%, de cea mai buna calitate, pe care sa le personalizati cu mesaje diferite, atat pentru viitoarea/ul mireasa/mire, cat si pentru prietenii apropiati care participa la eveniment. Vrei sa ai o petrecere memorabila? Pune accent pe detalii, pune totul la punct si nu rata nimic din ceea ce ar putea sa te faca speciala in seara respectiva, de la tricouri personalizate pentru femei, pana la voal si obiecte decorative pentru poze.


La Greenfish avem si o oferta, 20% reducere la comenzi pentru grupuri de peste 15 persoane! Comanda direct de pe site-ul nostru si automat iti vom face discount-ul. Vino cu ideile tale sau alege din articolele noastre disponibile pe site, pentru viitori miri si mirese.