Topul celor mai importante 4 etape intr-o relatie

relatie relatie

Relatiile sunt mai intai masurate in cat de multe ori ati iesit impreuna, apoi in luni, dupa care, eventual, in ani. Dar intre paginile de calendar si diverse aniversari, exista cateva repere majore intr-o relatie pe care sa le iei in considerare.

Daca faci parte dintr-un cuplu, atunci suntem siguri ca ai cateva etape importante si in viata voastra in doi, dar hai sa discutam despre patru cele mai incercate si adevarate momente. Conform, e-cs, acestea sunt 4 cele mai importante etape intr-o noua relatie:

Cunoasterea parintilor

Intalnirea parintilor celuilalt este un lucru important. Inseamna ca lucrurile devin serioare si vedeti un viitor impreuna din moment ce va implicati si familiile. Intr-un anumit sens, introducerea parintilor tai partenerului este ceva similar cu a spune: "Ok, suntem oficial un cuplu." Bineinteles, erati un cuplu si inainte ca parintii vostri sa aiba ocazia sa ii puna intrebari de baraj partenerului despre jobul sau, obiective si securitatea financiara, dar se simte mult mai real din momentul in care mama ta il pune sa stearga vasele dupa cina.

Sa va cunoasteti reciproc familiile inseama si faptul ca vedeti relatia voastra ca pe ceva cu potential si chiar daca nu aveti nevoie de aprobarea parintilor, este mai confortabil sa stii ca partenerul tau se intelege cu cei din familie.

Faceti o excursie impreuna

Aceasta este probabil a doua piatra de hotar intr-o relatie. Sa mergeti intr-o excursie impreuna este un test. Vacantele sunt distractive si sa mergeti intr-o excursie romantica este o modalitate excelenta pentru a crea o legatura mai puternica intre voi si de a petrece o saptamana in care va deplasati doar din pat la plaja si inapoi. Dar orice tip de calatorie poate fi si stresanta.

Indiferent ca mergeti la Vegas, Paris sau undeva in Caraibe, sa va decideti pentru o excursie ca si cuplu va testeaza abilitatea de a lucra ca o echipa - de la a planui (cand, unde) calatoria cu avionul (pierderea bagajelor si intarzierile innebunesc chiar si pe cei mai fericiti oameni) pana la excursia in sine (ce faceti, ce vedeti si unde mancati). Tot ceea ce implica luarea deciziilor ca o echipa si rezolvarea problemelor impreuna. Daca puteti face asta, probabil ca puteti face orice altceva.

Mutarea impreuna

Daca supravietuiesti unei calatorii in doi neatinsa, apoi mutarea impreuna este urmatorul pas probabil (poate nu imediat, dar in cele din urma). Acest lucru inseamna ca sunteti gata sa va asumati responsabilitatile impreuna (sa platiti facturile, sa va ocupati de treburile casnice) si credeti ca aveti o relatie destul de solida incat sa puteti imparti spatiul.

Sa faceti lucrul asta nu e intotdeauna usor, motiv pentru care o vedem ca pe o alta piatra de hotar. Daca puteti cohabita fara sa va innebuniti unul pe celalalt sau sa va certati constant in privinta treburilor casnice sau problemelor financiare, exista o buna sansa sa fi luat decizia corecta si ca relatia voastra sa fie destul de solida.

Sa va luati un animal de companie

Sa impartiti spatiul e un lucru, dar sa impartiti responsabilitatea unui animal este complet altceva. Asta inseamna o responsabilitate si mai mare pentru amandoi si, mai important, ca va indreptati spre a ramane impreuna. Animalele de companie inseamna ca vedeti relatia voastra ca pe una pe termen lung si una care va duce probabil la casatorie, cumpararea unei case si poate chiar copii. Ceea ce face din acest pas o etapa destul de semnificativa pentru un cuplu.