TOP 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre becuri LED

becuri LED becuri LED

Electric-Concept iti ofera cele mai bune becuri LED la cele mai convenabile preturi de pe piata!
Pentru ca ai nevoie de energie, lumina, confort si siguranta ne-am gandit ca putem sa te ajutam cu solutii privind componente electrice pentru tine. Electric-concept.ro, te sprijina si iti ofera solutia si produsul de care ai nevoie.
becuri led

Ce trebuie sa stii despre aceste becuri LED?

1. Culori – niste becuri LED de la Electric-Concept pot veni intr-o varietate mare de culori, de nuante de alb si de galben. Pentru camerele din casa, este de preferat sa va cumparati un bec led de culoare alba calda (culoare care seaman cu cea emisa de becurile incadescente. Becuri LED care au culoare alb-rece sunt perfecte pentru baie sau pentru bucatarie. In mod normal, un bec incandescent are intre 2.700 si 3.500 kelvini (cu cat numarul este mai mic numarul de kelvini cu atat lumina este mai calda, adica mai galbuie);
  2. Puterea – Luminozitatea pe care o au niste astfel de sisteme de iluminat este determinata diferit fata de becurile clasice. Numarul de watti este oarecum nereprezentativ in acest caz, pentru ca un astfel de sistem de iluminat are nevoie de mai putina energie pentru a lumina. Spre exemplu, niste becuri LED de 12 watti este echivalentul unui bec incandescent de 60 de watti. Numarul de lumeni este cel mai important indicator pentru luminozitate. Un astfel de sistem de iluminat de 20 de watti are 1.600 de lumeni, adica echivalent cu un bec de 100 watti;
  3. Pretul - Pastrand proportiile, la fel ca si masinile electrice, niste becuri LED sunt un pic mai scumpe la cumparare. Dar, bineinteles ca veti economisi foarte multi bani in timpul utilizarii. Dar aveti grija ca pentru a vedea rezultate la factura, trebuie sa schimbati toate sau macar mai multe becuri din casa;
  4. Costuri aditionale - Aveti grija si daca aveti un intrerupator care poate diminua luminozitatea, trebuie sa stiti ca nu intotdeauna sunt compatibile cu becuri LED. Exista doua solutii pentru aceasta problema:
    Fie inlocuiti intrerupatorul
    Fie cumparati niste becuri cu LED compatibile care poate ar fi mai scumpe;
  5. Atentie la instalare - niste becuri LED raman mereu reci, asta datorita unui sistem care reuseste sa extraga caldurea si o disipeaza in aer. Pentru ca acest proces sa aiba loc, becul nu trebuie sa stea intr-un spatiu inchis, ci trebuie pus intr-un loc cat mai expus.

De unde sa achizitionezi astfel de sisteme de iluminat?

Electric-concept.ro, te sprijina si iti ofera solutia si produsul de care ai nevoie. Intra acum pe site si plaseaza comanda sau suna la numarul de telefon: 0747081413 pentru orice ajutor.

Electric-Concept

Electric-Concept