Top 5 jucării și jocuri îndrăgite de bebeluși și copii

jucarii copii jucarii copii


Această perioadă în care ne aflăm vine la pachet cu mult stres și griji când vine vorba de creșterea celor mici. Una dintre cea mai mare preocupare a părinților în vreme de pandemie este legată de activitățile micuților cât stau acasă în izolare, mai ales că știm cu toții că se plictisesc repede, indiferent de cât de interesantă ar fi activitatea pe care o desfășoară. De aceea, cei mai mulți dintre părinți caută modalități potrivite de a-i ajuta pe cei mici să treacă cu zâmbetul pe buze peste această perioadă, nici să nu aibă timp să se plictisească și să le consume într-un mod pozitiv toată energia celor mici. Dar, cu toții cunoaștem faptul că jucăriile au fost și vor fi principala modalitate prin care putem bucura un copil, indiferent de vârsta pe care o are. Astfel, vă propunem top 5 jucării și jocuri copii care să îi atragă, să le dezvolte imaginația și creativitatea și garantat nu vor mai avea timp să se plictisească și pe care cu siguranță de vor adora!

Jucării din pluș. Una dintre ideile de jucării pentru copilul tău este reprezentată de animale de plus. Sunt potrivite oricărei vârste și îi pot stimula imaginația. Un animălut sau figurine de pluș sunt alegerea perfectă. Poți alege de la cele mai îndrăgite personaje din desene animate sau un ursuleț de pluș. Fiecare dintre noi a avut un camarad de nădejde din pluș în copilărie. Fie că sunteți în căutare de jucării bebelusi sau jucării copii 5 ani, acestea sunt alegerea potrivită și puteți fi siguri că nu veți da greș.


Puzzle. Este unul dintre cele mai iubite jocuri, potrivit atăt pentru cei mai mici dintre pitici, chiar și pentru părinți. Este o modalitate perfectă prin care puteți desfășura activități împreună și prin care copii își dezvoltă capacitățile. Fie că este de lemn sau de carton, cu peisaje sau cu personaje din desene animate îndrăgite de copii, puzzle-urile sunt cele mai bune pentru micii strategi.


Jocuri de construit. Au fost și vor fi și în continuare în topul preferințelor copiilor. De asemenea, sunt preferate și de părinți, deoarece acestea ajută foarte mult piticii în dezvoltarea lor. Le captivează atenția celor mici și îi ajută extrem de mult să își dezvolte creativitatea, imaginația. De asemenea, pot fi folosite atât de băieței, cât și de fetițe. Acestea pot fi din lemn sau din plastic, cum sunt cele tip lego. În diferite mărimi și formă sunt adorate de cei mici. În cazul în care sunteți în pană de idei, achiziționați o astfel de jucărie și puteși sta liniștiți că ați făcut alegerea perfectă.


Căsuțe de păpuși. Probabil că știți cu toții că fetițelor le plac păpușile. Ei bine, știți ce le mai place și mai mult? Jocurile de rol cu păpușile, iar o căsuță specială de păpuși este perfectă pentru acest lucru. Astfel, copilul își dezvoltă creativitatea și imaginația.


Bucătării de jucărie. Sunt foarte potrivite în momentul în care micuțul dorește să ia parte la activitățile părinților. Astfel, prin intermediul unei astfel de bucătării de jucărie, fie că e din lemn sau plastic, micuții vor avea propria lor bucătărie în care să gătească. De asemenea, cu ajutorul acesteia le va fi ușor să memoreze fructele, legumele și ustensilele.


Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a le oferi jucării copiilor pe care le vor adora, este să căutați jocul sau jucăria perfectă la un click distanță, în cadrul unui magazin jucarii online. Ai totul pentru el pe Kidino.ro! Cucerește-i pe micuții tăi alegând din jucăriile de mai sus și sigur nu vei da greș.

 

 

 

 

 

 


Informații de contact

Nume Companie

CI GRAND TOYS SRL

Persoana de contact

Claudiu

Telefon

0733250617

E-mail