Toleranța intr-o relație!

relatie relatie

Ce este, de fapt, toleranța? Sa iți vezi iubitul/iubita cotrobaind prin mailurile tale? Sa-ți verifice agenda telefonica, in incercarea de a gasi ceva compromițator pentru a se putea lua la harța cu tine? Sau sa il/o vezi in poziții care mai de care ”medicale” alaturi de vecini, prieteni sau amici ? Eses.ro iti ofera cateva sfaturi, profita de ele!

Sa fim seriosi, nu e in niciun caz vreo situație de mai sus. Ca in orice relație, apar la un moment dat situații in care ori iți vine sa-ți dai palme singur ori sa-ți iei partenerul/partenera la 13-14 din cauza defectelor insistente pe care ți le arata.

Trebuie sa fim conștienți de faptul ca atunci cand dorim sa ne implicam intr-o relație, nu mai este loc de comportament ca pe terenul de joaca, cand eram mici și ne suparam pe Gigel ca ne-a luat jucaria și plecam bosumflați acasa. Intr-o relație, comportamentul de gradinița nu-și are deloc rostul ci e bine sa dam dovada de toleranța, aceeași toleranța pe care ne-o oferea mama, tata, bunica sau pisica, mai ales cand faceam cate o prostie.

Ca sa fiu mai clar, daca iubitul/iubita ta isi lasa hainele impraștiate nu trebuie sa-i sari la gat sau sa ai tigaia de clatite-n mana pentru ca și tu lași prosopul ud pe gresia din baie, dupa ce ai facut duș. Nu vei urla la el/ea atunci cand lasa farfuria nespalata in chiuveta pentru ca și tu, mai mult ca sigur il/o faci sa aștepte atunci cand vine vorba sa plecați undeva. Renunta la site-urile de escorte Bucuresti si acorda-i mai multa atentie.

Nu e loc de orgoliu personal aici, nu e loc nici de competiție in care sa ne demonstram unul altuia cat de buni și perfecți suntem de fapt și cate are celalalt de corectat la el/ea. O astfel de atitudine aroganta și nesimțita nu poate duce decat la destramarea unei relații, poate chiar și la ura in unele cazuri. Așa ca in loc sa te umfli-n piept ca un cocoș, mai bine inveți cum sa ștergi oglinda din baie pentru a vedea și micile imperfecțiuni pe care le ai și pe care partenerul/partenera ta de viața le accepta. Compromisul e cel mai bun și cu siguranța nu-ți va ucige ego-ul daca incerci, pentru ca pana la urma il/o iubești și asta e cel mai important nu ?

Cel mai bun exemplu e sa mergi la bunica, dar sa nu dai iama in camara pe la gemuri și compoturi, ci s-o intrebi cum a reușit sa reziste atația ani alaturi de bunicul tau și-ți va spune ca rabdarea și toleranța e cheia.