Tipuri de divort – avocat specializat in divort Bucuresti

Avocat Divort Bucuresti Avocat Divort Bucuresti

Trebuie sa stiti faptul ca exista mai multe tipuri de divort, cum ar fi: divort prin acordul partilor, divort pentru motive temeinice, divort din culpa comuna, divort din culpa exclusiva a unuia dintre soti, la cererea unuia dintre soti, dupa o separare in fapt care a durat cel putin 2 ani, la cerearea sotului sau sotiei, a carui stare de sanatate face imposibila continuarea casatoriei.


Vorbim despre un divort prin acord atunci cand sotii se inteleg cu privire la exercitarea autoritatii parintesti, pensia alimentara, locuinta copiilor, revenirea la numele anterior, partajul bunurilor comune etc. Acest tip de divort poate fi pronuntat de instanta judecatoreasca, indiferent de durata casatoriei sau existenta copiilor minori in urma acesteia.


Cand discutam de un divort la cerere se observa ca cererea de desfacere a casatoriei in acest caz poate fi facuta numai de catre sotul a carui stare de sanatate face imposibila continuarea casatoriei. Celalalt sot nu poate apela la aceasta institutie de dreptul familiei. Desfacerea se va face fara mentiune despre culpa sotilor, lucru firesc dat fiind motivul imposibilitatii continuarii casatoriei si anume o stare de fapt ce priveste sanatatea sotului.


In cazul unui divort de separare situatia este destul de clara: daca intre soti a intervenit o separare cu o durata de cel putin 2 ani, oricare dintre ei poate formula cerere de divort. Ceea ce este de dovedit: durata separarii de cel putin 2 ani, iar in acest interval sa nu existe perioade de reluare a convietuirii sotilor. Probe: inscrisuri si martori.


Va prezentam Cabinetul de Avocat Sidonia Tudor ce va pune la dispozitie o echipa completa ce include mediatori autorizati dar si avocati colaboratori care va pot ajuta sa minimalizati conflictul generat de incetarea relatiei, protejand in acelasi timp interesele dumneavoastra.


Puteti lua legatura telefonic sau prin email si avocatii nostri de divort din Bucuresti va asigura ca divortul dumneavoastra se desfasoara cat mai repede si fara probleme. Cabinetul de Avocat Sidonia Tudor va poate asigura asistenta si reprezentarea juridica de care aveti nevoie cu adevarat.


In situatia in care nu va puteti deplasa din motive obiective la sediul cabinetului, puteti stabili o intalnire online cu un avocat specializat in divorturi, care va raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra.


Cu o vasta experienta in dosarele de divort, va punem la dispozitie cele mai bune servicii in domeniu, precum:

  • Consultanta juridica de specialitate atat la birou cat si online,
  • Asistenta juridica pe tot parcursul dosarului de divort,
  • Reprezentarea juridica pentru clientii din strainatate in dosarele de divort desfasurate in Romania,
  • Redactare documente specifice dosarelor de divort,
  • Demersuri pentru recunoasterea divortului din strainatate in Romania.

De asemenea Cabinet de avocat - Tudor Sidonia va ofera servicii de consultanta si de reprezentare, in urmatoarele domenii:

- Drept penal,

- Drept civil,

- Dreptul familiei,

- Dreptul muncii,

- Drept societar,

- Insolvenţă,

- Achiziţii publice,

- Contencios administrativ şi fiscal,

- Accidente auto,

- Asigurari.


Informații de contact

Nume Companie

Cabinet de Avocat Sidonia Tudor

Persoana de contact

Avocat Sidonia Tudor

Telefon

0747307729

E-mail