Tevi PPR de la Marola – o inovatie pentru expertii de pretutindeni

tevi ppr tevi ppr
Informatii despre tevi ppr

Inovatia de tip tevi ppr este recomandata de experti, deoarece are multe calitati importante care nu se regasesc in alte materiale din alte game.

Tevi PPR este unul dintre cele mai utilizate materiale pentru realizarea multor tipuri de sisteme de instalare, deoarece este foarte eficienta si are o serie de calitati incomparabile.

In general, este utilizat pentru fabricarea sistemelor de instalare a apei calde si reci si a apei calde menajere, precum si a sistemelor de incalzire. Nu este folosit doar pe piata tarii noastre de marile companii care produc sistemul, ci si folosit de artizani, nu a esuat niciodata din cauza materialelor de fabricatie.

Avantaje cunoscute

Tevi PPR au fost utilizate cu succes in diferite tipuri de sisteme de incalzire sau instalatii de apa. PPR este un material de inalta calitate in Romania datorita usurintei sale de asamblare si comportamentului de-a lungul anilor.

TEVI PPR nu permite schimbul de caldura cu mediul, care beneficiaza de un duel cu tuburi de cupru sau sisteme de otel. Prin urmare, polipropilena se caracterizeaza printr-un randament ridicat si un coeficient ridicat de transfer de caldura, care poate garanta ca a dvs caldura este transferata la destinatie fara pierderi in timpul instalarii.

Oricine alege tevi PPR va avea un alt avantaj. Au o rezistenta chimica ridicata pentru a se asigura ca nu apar depuneri, ceea ce nu va reduce debitul de apa din echipament.

Nu ratati ocazia! Intrati in magazinul online marola.ro si gasiti o serie de materiale ca teava ppr, care va vor ajuta cu lucrarile de instalare sanitara. Profitati de PPR, cost redus, rezistenta ridicata pe termen lung si pret excelent.

Calitati renumite

Pret redus - Daca comparam tevile ppr cu tevile de cupru, putem spune ca pretul primelor este cu aproximativ 20% mai ieftin. Trebuie remarcat faptul ca ambele pot fi utilizate in acelasi proiect cu eficienta ridicata - conducta PPR nu va pierde caldura datorita apei calde pe care o transporta.

Coeficientul de transfer de caldura este foarte mic, astfel ca caldura este complet transferata la destinatia finala.

Informații de contact

Nume Companie

MAROLA

Persoana de contact

MAROLA

Telefon

0213616113

E-mail