Terasa Casa Romaneasca din Mamaia, acum si online

delivery preparate traditionale Constanta delivery preparate traditionale Constanta

Ne stii de peste 18 ani, de cand servim traditie la farfurie, in zona Cazino, pe faleza din Mamaia. La Casa Romaneasca ai parte de o intreaga experienta autentica, nu servim doar mancare, ci va invitam sa petreceti momente de neuitat, intr-o atmosfera relaxanta, primitoare, cu muzica buna si servire ireprosabila. Pentru ca ne-am bucurat de-a lungul timpului de succes cu preparatele noastre am ales sa venim mai aproape de voi, mai aproape de clientii nostril fideli si de toate persoanele care isi doresc o masa ca la mama acasa. Casa Romaneasca ofera serviciul delivery preparate traditionale Constanta prin web site-ul personal, Takeaway sau Foodpanda.


Ce gasesesti in meniul Casa Romaneasca? Fie ca alegi sa petreci o seara frumoasa pe terasa noastra din Mamaia, fie ca alegi meniurile pentru cina traditional romanesti si propriul camin pentru o masa in familie, Casa Romaneasca iti sta la dispozitie. In meniul nostru gasesti preparate traditionale, din toate colturile tarii, preparate din peste si fructe de mare, dar si preparate internationale din carne de vita, pui si porc, iar comanda o poti face online direct pe site-ul nostru. Daca iti configurezi contul, urmatoarea comanda va fi mai usor de plasat.


Suntem o echipa tanara, cu oameni profesionisti si dedicati meseriei lor, de aceea intotdeauna experienta culinara este mereu extraordinara, atat fizic, la restaurantul nostru din Mamaia, cat si online pe site-ul Casa Romaneasca. Te asteptam cu bratele deschise la restaurantul traditional romanesc din Mamaia sau pe site sa te delectezi cu cele mai bune preparate pe care le-ai mancat vreodata.