Teodor Narcis Godeanu e preocupat de promovarea tinerilor

In anul 2012 Narcis Godeanu a fost implicat in mod direct in proiectul numit ‘’Grupul Tinerilor de Nota 10’’, sustinandu-I pe tinerii care au facut parte din acest proiect. Pentru fiecare localitate situate in sudul judetului Arges, tinerii s-au grupat intr-un numar reprezentativ si au luat parte la diverse activitati.

Cum promoveaza tinerii Narcis Godeanu

Juristul in varsta de 39 de ani, este un om care da dovada de initativa. Acesta sustine tinerii doresc si care, bineinteles se implica active in a produce o schimbare in bine care sa fie vizibila pentru comunitatea in care traiesc, fie ca este vorba de un oras cu o populatie mai numeroasa sau nu.

Au fost organizate activitati de responsabilizare, precum strangerea de gunoaie din diverse localitati, dar au fost organizate si activitati de recreere precum un concurs de jucat table si un concurs de jucat remy.

Tinerii isi doreau organizarea de activitati sportive si distractive dar si sa aiba parte de un oras in care oamenii apreciaza curatenia si ordinea.

Mai multe despre activitatea lui Teodor Narcis Godeanu puteti citi pe http://www.atitudinea.ro/despre-teodor-narcis-godeanu/ sau http://www.nameit.ro/informatii-despre-godeanu-teodor-narcis/

 

Informații de contact

Persoana de contact

Teodor Narcis Godeanu