Teodor Baconschi candideaza la alegerile europarlamentare din partea PMP

Fostul ministru de externe Teodor Baconschi va candida la alegerile europarlamentare de pe listele Partidului Miscarea Populara, al carui vicepresedinte este de la inceputul acestui an. Baconschi se afla pe locul trei in lista depusa de PMP.

“Lista Partidului Miscarea Populara pentru alegerile europarlamentare va fi cea mai buna si cea mai credibila (...) Va pot da un nume sigur, care ne onoreaza ca face parte din echipa noastra, este unul dintre stalpii Miscarii Populare (...) domnul ministru Baconschi", a declarat, potrivit Mediafax, Eugen Tomac.

Despre Teodor Baconschi

Am o cariera diplomatica muncita zilnic, de aproape 15 ani: ambasador la Vatican, Lisabona si Paris, secretar de stat pentru Afaceri Globale. Am intrat in MAE prin concurs, in 1999, si am devenit ministru de Externe fara sa fi avut vreodata o afliere politica. Doar pozitiile mele de dreapta erau cunoscute din activitatea publicistica. Nu mi le-am schimbat, din 1990 incoace. S-a produs doar o clarificare doctrinara prin adoptarea valorilor crestin-democrate, petrecuta dupa experienta mea (inclusiv intelectuala) de la Roma.

Mai multe despre Teodor Baconschi puteti gasi pe http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/tomac--teodor-baconschi-va-candida-pe-listele-partidului-miscarea-populara-319935 sau http://politicieni.mediafax.ro/politicieni/baconschi-teodor-572/.

Informații de contact

Persoana de contact

Teodor