Tendintele anului 2020 pentru iluminat in case

corpuri iluminat constanta corpuri iluminat constanta

In orice incapere este nevoie de corpuri de iluminat, acestea fiind si cheia design-ului, pe care specialistii il folosesc in amenajarile interioare in ultima vreme. Pentru ca luna decembrie este cea mai luminata din tot anul, atunci se aprind multe beculete, led-uri si instalatii luminoase, Euro Vial Lighting va pune la dispozitie cea mai mare gama de elemente pentru iluminat din Romania. Te invitam sa vezi toate corpurile de iluminat Constanta pe care le avem la dispozitie si sa iti alegi ce ti se potriveste, tinand cont de design, spatiu, cromatica si mobilier.

Iata ce se poarta in 2020! De la an la an tendintele sunt cu totul si cu totul noi, asta nu inseamna ca trebuie sa schimbi mereu intregul dscor ca sa ramai la moda, poti alege sa inlocuiesti doar corpurile de iluminat, sau poti schimba doar o piesa de mobilier, sau doar nuanta peretilor, cu fiecare dintre acesta iti vei schimba radical atmosfera incaperii. In anul 2020 se pune accent pe combinarea diverselor metalelor, pe formele rotunjite, pe piesele de mari dimensiuni si culorile calde. Specialistii recomanda chiar, sa nu pierdem contactul cu mediul inconjurator si sa adaugam materiale si piese organice in design-ul casei noastre.

Lustrele nu trebuie sa lipseasca fiind o piesa de rezistenta, atat utila cat si practica! Urmareste pe site-ul Euro Vial Lighting toata gama de lustre disponibile si sigur vei gasi ceva ce iti va placea, la un pret decent si o calitate ireprosabila.