Teava patrata – materialul cu beneficii si intrebuintari multiple

teava patrata teava patrata
Informatii introductive despre teava patrata

Un alt nume pentru teava patrata sau profil patrat este un material cu proprietatile unei structuri metalice, utilizat de obicei pentru proiecte si structuri de rezistenta. Acest material este apreciat pentru proprietatile sale definite (adica rigiditatea si rezistenta sa). De cele mai multe ori, mesterii profesionisti si constructorii aleg sa foloseasca tuburi patrate / teava patrata in proiectele lor.

Tubul patrat / teava patrata este un material special, tocmai datorita formei sale speciale si a procesului de achizitie. Ca o teava care nu are o forma circulara, acest material poate juca cu siguranta rolul unei tevi clasice si are alte caracteristici specifice.

Caracteristici tehnice si avantaje

In primul rand, aici, forma patrata ideala a acestui tip de teava patrata este un avantaj considerat atat de constructori, cat si de designeri. Acestia folosesc acest tip de teava pentru a crea unele elemente de efect in multe case, sperand sa aiba laturi exact egale, astfel incat patratul respectiv conductele sunt posibile.

Deoarece toata presiunea exercitata asupra tubului patrat / teava patrata este distribuita uniform pe toata lungimea sa, are o rezistenta electrica ridicata. In plus, acest lucru contribuie si la longevitatea tubului patrat, deoarece acesta nu se va deforma in timp, ci va ramane acelasi in timp. Acest lucru este foarte important pentru profesionisti, deoarece inseamna ca trebuie facute modificari in timp. Nu vor exista probleme cu structura.

Tuburile patrate sunt cel mai frecvent utilizate pentru a realiza rafturi metalice, structuri metalice, poduri si autostrazi. Pe langa aceste utilizari generale, este utilizat si la constructia de garduri in case sau alte componente care necesita o rezistenta ridicata.

Puncte forte
  1. Rezistenta ridicata la sarcina in multe directii
  2. Asigurati geometria rezistentei
  3. Costul sau este mult mai ieftin decat alte materiale din aceeasi gama
  4. Suprafata este foarte neteda, deoarece nu mai exista fisuri dupa taiere
  5. Utilizat pe scara larga in structurile metalice


Informații de contact

Nume Companie

MAROLA

Persoana de contact

MAROLA

Telefon

0213616113

E-mail