Te tratezi, te recuperezi si te simti cel mai bine la sanatoriul Vraja Marii!

Spital de recuperare medicala constanta spital de recuperare medicala constanta

Spitalul de Recuperare din Constanta, Vraja Marii este prima institutie acreditata din regiune ce utilizeaza in scop terapeutic namolul si apa din Techirghiol, ca un plus al terapiilor de specialitate, integrate in cadrul bazei de tratament. Ne mandrim cu medici de renume, cu oameni dedicati meseriei, cu o mare familie de specialisti, cu aparatura de ultima generatie si cu proceduri placute, relaxante si cu adevarat vindecatoare. La Vraja Marii aveti parte de un sejur complet, de servicii medicale la nivel European, de o echipa medicala bine pregatita, de personal foarte amabil, de recuperare, tratament si relaxare!

De ce Vraja Marii este o locatie speciala? Diferenta dintre baza de tratament Vraja Marii si alte locatii asemanatoare este relatia pe care personalul medical o are cu pacientii, procedurile complete 6 zile din 7, inclusiv sambata, pacientii care revin de fiecare data cu bucurie, rezultatele extraordinare ale procedurilor medicale si nu in ultimul rand calitatea serviciilor si facilitatile oferite. Sanatoriul din Techirghiol, Vraja Marii este spatiul unde iti vei dori sa revi de fiecare data, unde te recuperezi, te tratezi, te relaxezi, te binedispui si iti incarci bateriile pentru urmatoarea perioada.

Conditiile in care se cazeaza pacientii la sanatoriul din Mangalia, Vraja Marii sunt in regim de spitalizare, dar cu confort hotelier. In complexul Vraja Marii beneficiati de restaurant, terasa, sala de recreere, piscina descoperita si o gradina cu alei si foarte multa verdeata in centrul bazei de tratament.