Te invitam la un chefal pe plita, cu sau fara garnitura!

delivery preparate traditionale constanta delivery preparate traditionale constanta

Si tu esti pe principiul, nici o masa fara peste? Chiar daca nu reusesti sa mananci atat de des cat se recomanda sau ti-ai dori, macar o data pe saptamana ar trebuie sa iei o masa cu peste, de care iti place tie, sau de care ai la indemana. Recomandarea noastra pentru tine este chefal pe plita, un peste aromat, fraged, gustos, pe care il poti combina cu orice fel de garnitura. La Casa Romaneasca avem chefal proaspat de Marea Neagra, deoarece este perioada lui de glorie. Comanda prin serviciul delivery preparate traditionale Constanta chefal, dorada, vrap, hamsie si multi alti pesti si rpreparate traditionale din peste, direct la tine acasa.


Oricand vrei sa mananci un peste proaspat, Casa Romaneasca este cea mai buna alegere! In restaurantul nostru totul este pregatit doar din ingrediente proaspete si de calitate, fara aditivi si coloranti sintetici. Gatim pentru noi, pentru familiile noastre si pentru voi, de aceea punem suflet in cee ace facem si ne asiguram ca tot cee ace facem este de cea mai buna calitate. Pestele il achizitionam direct de la pescari, il avem in meniul nostru mereu proaspat, il gatim pe loc si il livram catre iubitori in maxim 60 de minute.


Profita si tu de oferta noastra si comanda peste proaspat de Marea Neagra, de Dunare sau din alte mari, cu 20% reducere. Poti opta si pentru fructe de mare, de la scoici, la calamari si creveti, toate le gasesti in meniul online al restaurantului din Constanta.