Te confrunti cu grasimi nedorite? Incearca electrostimulare

electrostimulare electrostimulare

Aceasta electrostimulare este o metoda foarte buna de tonifiere a corpului, dar asta nu inseamna ca acesta este singurul beneficiu al sedintelor de electrostimulare.

Persoanele care au apelat pana acum la aceste sedinte nu doar ca au observat ca tonifiera corpului, dar au vazut o imbunatatire majora a metabolismului.

Iata principalele avantaje ale acestui tratament de electrostimulare

Exista si alte avantaje ale acestui procedeu, acestea fiind un pic mai greu de observat. Spre exemplu sedintele de electrostimulare de aici ne pot ajuta atunci cand vine vorba de imbunatatirea functiei drenajului limfatic. Iar partea cea mai buna este ca nu exista absolut deloc efecte secundare ale acestui procedeu.
electrostimulare
Astfel ca oricine poate incerca macar odata o astfel de sedinta. Cum a fost zis si anterior, sedintele de electrostimulare de la fysiogand.ro au o serie de avantaje pentru corpul nostru. Acestea se pot ovserva cu ochiul liber sau nu. Cel mai adesea aceste sedinte sunt folosite de catre persoanele care isi doresc sa slabeasca.

Intr-o sedinta de 60 de minute se pot arde pana la 1500 calorii, un numar foarte mare de calorii, mai ales daca luam in considerare faptul ca intr-o ora de alergat se ard doar 500 de calorii. Pe langa asta, exista si multe alte avantaje:

  •     Circulatia sangelui va fi imbunatatita
  •     Un nivel de energie mult mai crescut
  •     Va veti putea bucura si de un somn mult mai odihnitor
  •     Se va imbunatatii nivelul de rezistenta a corpului

Sedintele de electrostimulare nu sunt ceva nou aparut pe piata. Sedintele electrostimulare au aparut chiar inca din anul 1940 si de atunci o multime de persoane care au apelat la acestea s-au declarat a fi multumite.

Ce spun specialistii despre aceasta metoda si ce studii s-au efectuat

Un studiu recent care analiza efectele terapiei cu unde de inalta frecventa asupra obezitatii abdominale la femei tinere reprezinta un exemplu perfect ce confirma aceasta intrebare. Pe langa acest lucru, trebuie sa stiti ca studiul controlat a fost adresat persoanelor la intamplare.

Astfel, in cadrul studiului, un grup de subiecti au primit 30 de minute de terapie prin electrostimulare de inalta frecventa cu ajutorul unor electrozi plasati zona abdominala. Subiectii au efectuat aceste sesiuni de 3 ori pe saptamana timp de 6 saptamani, pentru un total de 18 sedinte. In urma acestei actiuni, cercetatorii au masurat circumferinta taliei raportat la indicele de masa corporala, la masa grasimilor subcutanate si la procentul de grasime corporala.

Surprinzator, rezultatele au fost imbucuratoare. Mai ales ca respectivele doamne nu si-au modificat stilul de viata sau alimentatia.

Informații de contact

Nume Companie

FYSIOGAND

Persoana de contact

FYSIOGAND

Telefon

0727679670

E-mail