Tamplaria PVC Salamander Streamline de la Dafco Fendoor

tamplarie pvc salamander streamline tamplarie pvc salamander streamline

Te-ai hotarat sa-ti renovezi casa. Parchet? Cumparat. Vopsea? Cumparata. Mobila noua? Cumparata. Termopane? Aici trebuie sa discutam. Nu te putem lasa sa faci o alegere nereusita, trebuie sa alegi ce e de calitate, pentru ca locuinta ta sa fie perfecta in totalitate.

Iti recomandam tamplaria PVC Salamander Streamline de la Dafco. Tamplaria PVC Salamander Streamline este statementul de calitate nemteasca. Alegand tamplaria Salamander Streamline poti fi sigur ca ai facut alegerea cea mai buna, bucurandu-te de beneficiile pe care ti le ofera.

Prin ce se diferentiaza tamplaria PVC Salamander Streamline

Germanii sunt cunoscuti ca adepti ai calitatii- tot ce vine de la ei, e garantat  optiunea cea mai buna de pe piata. Tamplaria PVC Salamander Streamline nu face rabat de la acest tipar! Doveditoare a unei calitati ireprosabila, tamplaria PVC Salamander Streamline are o latime constructive de 76 mm si un transfer termic de  Uf= 1,2 W/m²K. Prin ranforsarile din hotel zincat si sistemul de garnituri duble, tamplaria PVC Salamander Streamline se pozitioneaza ca fiind singurele ferestre termopan care asigura o izolare termica si fonica imbatabile.

Tamplaria PVC Salamander Streamline este dotata cu 2 sau 3 foi de geam, combinate cu profile de pvc foarte rezistente. Astfel, puteti sta linistit, tamplaria PVC Salamander Streamline este rezistenta la schimbarile temperaturii exterioare, la ploaie, vant si frig. 

Cireasa de pe tortul tamplariei PVC Salamander Streamline o constituie designul modern, drept sau rotunjit, care ofera nota de eleganta care lipsea incaperii.

Daca va era teama ca s-ar putea ca termopanul sa nu se potriveasca asa cum ati dori cu restul camerei, aflati ca tamplaria PVC Salamander Streamline oferita de Dafco, este disponibila in diverse culori: alb, maro, titan mat, bronz deschis si bronz inchis.

Dafco- importator autorizat de tamplarie PVC Salamander Streamline

La noi, tamplaria PVC Salamander Streamline este disponibila numai prin intermediul firmelor specializate. Apeleaza la Dafco- importator autorizat al ferestrelor Salamander si firma care s-a afirmat prin standardul calitatii si serviciilor profesionale!