Suplimente: Pachet pentru Crestere Musculara

Suplimente Crestere Musculara Suplimente Crestere Musculara

Pachetul Muscle Growth este un pachet pentru crestere sustenabila a musculaturii.

Adauga muschi fara grasime pe corpul tau prin diete bogate in proteine, aminoacizi si vitamine de cea mai buna calitate!

Dymatize BCAA Complex 2200 iti ofera 2200 mg de BCAA. Este creat dupa o formula noua cu aminoacizi si cele mai bune ramificatii de L-Leucina, L-Valina si L-Izoleucina, obtinute prin metoda presiunii la frig. Au fost adaugate fibre si vitamina B6 pentru maximalizarea absorbtiei si marirea efectului. BCAA stimuleaza sinteza proteinelor, de aceea este utilizat in faza post-antrenament, reducand febra musculara.

Elite Whey este o modalitate eficienta de a obtine masa musculara in timp ce intentionati sa ardeti grasimea. Acest supliment proteic puternic este realizat din extra proteine de inalta calitate, ceea ce il face o alegere excelenta ca sursa alternativa pentru proteinele dietetice. Verifica si variant hidrolizata Dymatize ISO100

Yamamoto MultiVitamin este un supliment alimentar care oferă un spectru complet de vitamine și minerale. Produsul este adecvat in caz de aport redus din dieta sau daca este necesara o cantitate mai mare din aceste substante nutritive.

Pachetul contine urmatoarele:

1x Dymatize Elite Whey 2.1 kg (60 portii)
     1x Dymatize BCAA 2200 - 200 capsule (50 portii)
     1x Yamamoto - Multivit - 60 capsule (60 portii)

Daca nu iti surade propunerea noastra, Protein Outlet iti permite sa faci singur pachetul droit, avand reduceri la toate produsele din stoc!
Verifica si restul produselor marca Dymatize sau Yamamoto

Protein Outlet