Suntem alaturi de tine, pe drumul spre succes

aplicatie rezervari hotel aplicatie rezervari hotel

Ne-am relansat, iar scopul nostru este si mai conturat, acela de a deveni lider pe piata programelor informatice, oferind cele mai performante solutii integrate, atat de necesare unei afaceri de succes. La Multisoft vei gasi solutii software pentru hoteluri, restaurante, retail, bugetari si chiar solutii custom pentru clientii cu nevoi specifice. Aplicatiile noastre se adapteaza si se pliaza perfect pe orice tip de afacere, solutiile includ atat programe de baza cum ar fi contabilitate, gestiune, dar si adaptate pentru domeniul afacerii.


Care sunt avantajele utilizarii unui soft de gestiune a unei hotel? Avantajele utilizarii unui astfel de soft sunt extrem de numeroase si fara de care un hotel sau o pensiune nu pot functiona in conditii optime. Usurinta cu care acest sistem functioneaza, chiar si la instalare, face ca furnizarea informatiilor si gestionarea sarcinilor sa fie la indemana tuturor angajatilor. Pentru a obtine cea mai buna solutie pentru afacerea ta iti recomandam o aplicatie rezervari hotel structurata exact pe necesitatile tale.


Gestionarea rezervarilor la un hotel sau o pensiune este o sarcina destul de complicata si fara un soft de rezervari hotel sau pensiune lucrurile de complica. Lucrurile care iti pot ingreuna munca sunt gradul de ocupare al unui hotel, care daca ajunge aproape de 100% si nu exista experienta prea multa, succesul nu mai este garantat. Un program de la Multisoft, cum este Solon H, care contine interfete specializate, specifice activitatilor intalnite in cadrul unui complex hotelier (facturare servicii, verificare solduri clienti, vizualizare de rapoarte statistice grafice, etc.), face totul mai usor, fara erori si suprapuneri la cazari.


Ai nevoie de un sistem performant pentru rezervari hotel? Solon H este o aplicatie software de gestionare hoteliera, avizata fiscal, inovatoare, construita cu cele mai noi tehnologii din domeniu, inzestrata cu o interfata care te va cuceri de la prima utilizare. Economiseste timp in gestionarea hoteliera cu un soft integrat de la Multisoft!