Studioul Machiaj Prostetic Romania isi deschide oficial portile

foto foto

Pentru ca piata de machiaj prostetic si de efecte speciale din Romania este in plina dezvoltare, studioul de make-up Machiaj Prostetic Romania s-a deschis oficial. Misiunea sa este de a veni in intampinarea studiourilor de creatie, a caselor de film si a organizatorilor de evenimente cu machiaje realizate profesional pentru transformarea modelelor in adevarate personaje de film, creaturi fantastice sau aparitii de groaza.Machiaj Prostetic Romania ofera servicii profesionale de machiaj, confectionare de elemente si masti prostetice, aplicarea acestora pe modele, lifecasting, creatie de costume si props-uri ce vin in completarea machiajelor de personaj, dar si cursuri si traininguri. De asemenea, se adreseaza si pietei corporate pentru machiajele de la petrecerile tematice si teambuilding-uri sau workshop-uri cu o abordare aparte.

Echipa de artisti Machiaj Prostetic Romania este tanara, flexibila si creativa si vine cu idei proaspete si o abordare moderna a tehnicilor de machiaj prostetic pentru cele mai bune rezultate.“Mi-am dorit sa creez acest studio pentru a oferi in Romania servicii la standarde internationale in ceea ce priveste machiajul prostetic. Artistii nostri cunosc cele mai bune tehnici si au o viziune fresh in ceea ce priveste crearea de personaje, iar calitatea muncii este intotdeauna pusa pe primul loc. Ne adresam studiourilor de productie si caselor de film autohtone pentru a le arata ca avem deja artisti foarte bine pregatiti in acest domeniu cu care pot lucra si sustinem dezvoltarea pietii de machiaj prostetic din Romania.” a spus Mona Marinescu, fondatoarea Machiaj Prostetic Romania.

Lansarea oficiala a studioului are loc in cadrul expozitiei CosmoWorld, in weekend-ul 23-25 Martie 2018 la Crystal Palace Ballrooms, in sala Roma. Programul de vizitare este 10-18, iar la stand participantii vor asista la demonstratii de make-up, aplicari de elemente prostetice si creare de personaje, iar daca doresc pot incerca pe pielea lor elemente de efecte speciale sau scurte demonstratii de pictura fantasy. Pentru a fi la curent cu activitatea studioului va invitam sa urmariti pagina de Facebook si contul Instagram Machiaj Prostetic Romania.Pentru mai multe detalii si informatii:Mona Marinescu- [email protected]; 0722.882.825