Spatiul va impiedica sa amenajati baia exact cum va doriti?

Oricat de mult v-ati dori sa faceti ceva astfel incat sa va puteti misca in voie, habar nu aveti de unde puteti incepe si unde se termina cu amenajarea intr-o baie mica. Cu siguranta vi se intampla ca de fiecare data cand vreti sa va schimbati, sa faceti dus sau sa va spalati pe dinti tot timpul sa va loviti de cate ceva, de aceea Vilux va recomanda o solutie ideala pentru baile mici, o cabina de dus cu hidromasaj ce va ofera mai mult spatiu pentru miscare, depozitare sau chiar montarea unui mobilier special.

Aveti nevoie de idei marete pentru o baie mica? Acum se pune accentul pe spatiu, confort, placere si functionalitate, de aceea cabinele de dus sunt mult mai cautate decat cazile, la care se adauga hidromasajul si optional si sauna, acestea oferindu-va mai mult spatiu in baie, un spirit modern si o ambianta deosebita. Nimic nu poate fi mai relaxant decat o un dus cu hidromasaj revigorant care va improspateaza toate simturile.

Pentru o baie mica, clar se recomanda o cabina de dus cu hidromasaj, beneficiati si de spatiu si de un masaj de relaxare cand va simtiti incordat dupa o zi de munca. Sau daca preferati ceva mai modern, care desigur sa incapa intr-o baie mica se potriveste perfect dusul incastrat in perete. Vilux va ajuta cu cateva idei pentru o baie mica astfel incat spatiu dumneavoastra sa fie cat mai mare, camera cat mai aerisita si baia exact cum va doriti.