Somnul devine mai placut cu ajutorul lenjeriilor din bumbac satinat de pe Sabaev.ro

Bumbacul satinat oferit la metraj de catre Sabaev.ro si comandat pentru confectionarea de lenjerii de pat este materialul datorita caruia somnul devine mai placut, mai ales in ceea ce priveste somnul copiilor. Modelele in care bumbacul satinat este prezent fac parte in majoritatea lor din universul copiilor, cel cu motive din desene animate sau cu motive jucause. Totusi, alte modele, naturale, geometrice sau de alt tip, infrumuseteaza tesatura care se simte atat de bine pe piele incat ofera confortul atat de dorit de catre orice persoana. Bineinteles ca din acest punct de vedere, domeniul Ho.Re.Ca. este si el acoperit. Cu bumbac satinat vandut la metraj.

Bumbacul satinat este bumbac 100% prelucrat in scopul scamosarii si a conferirii unui aspect lucios. Tot datorita acestei prelucrari s-a obtinut o posibilitatea mai mare de penetrare a culorii in tesatura, astfel incat lenjeriile arata mai noi dupa mai mult timp.

Bumbacul satinat este un material versatil – dovada consta in selectiile de pe Sabaev.ro

Bumbacul satinat foloseste in mare masura pentru lenjeriile de pat, cu precadere pentru copii, insa daca acesti  copii se bucura de aceste noi beneficii ale bumbacului prelucrat, de ce sa nu se bucure de aceleasi beneficii si adultii, cu precadere parintii lor? Aceasta este ratiunea care a a facut ca Sabaev.ro sa prezinte zeci de modele atat pentru copii, cat si pentru adulti:

·   Modele pentru adulti cu motive naturale (ramuri, pasari si alte modele in acelasi registru)

·  Modele pentru adulti cu motive geometrice (cercuri inteligent dispuse, si benzi late de culoare, transversale)

·  Modele pentru domeniul Ho.Re.Ca. (modele bine definite, frecvent folosite in industrie si cautate de administratorii de hoteluri si alte spatii de cazare)

·  Modele pentru copii (preluate din desene animate sau modelele colorate, jucause)

·  Modele florale (trandafiri, buchete, culori inchise dar sclipitoare, ce vine ca o pata de lumina si de culoare pe o suprafata de lenjerie aparent banala)

·  Modele cu inimioare, pentru femeile care au amenajat dormitorul in spirit romantic sau pur feminin

Care este secretul materialului bumbac satinat de pe Sabaev.ro?

Materialul bumbac satinat este obtinut prin satinarea fibrei de bumbac, apoi prin teserea cu 255 de fire de batatura pentru fiecare 10 cm de material. Aceasta este un standard pentru orice bumbac satinat, iar Sabaev.ro ofera spre vanzare numai suluri cu densitatea aceasta a firului de batatura. O alta modalitate de prelucrare a bumbacului 100% conduce la obtinerea de material damasc satinat, de asemenea solicitat pe piata de profil.

Pigmentii folositi in colorarea lenjeriilor sunt non-toxici, si tocmai de aceea pot fi folositi fara oprelisti pentru a reda modele care sa reprezinte adultii ori copiii, sa ii incante si sa le ofere tuturor o stare de bine atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vedere al senzatiei oferite prin atingere.

Sabaev.ro se dedica tuturor celor care cauta diversitate de model si material, atat pentru uzul casnic, cat si pentru uzul profesional (Ho.Re.Ca.). Compania Sabaev poate fi apelata la numarul 0731.593.990.

 

 

Informații de contact

Nume Companie

Sabaev

Persoana de contact

Echipa Sabaev

Telefon

0731593990

E-mail