Seturile de lenjerii Damasc lasa pielea sa respire!

lenjerii damasc lenjerii damasc

Este recomandat ca la fiecare inceput de toamna sa schimbi asternuturile vechi pe care le folosesti cu unele proaspete si noi. Avand in vedere ca sezonul cald este incheiat, iar toamna reprezinta anotimpul de tranzitie catre iarna, expertii din domeniul textilelor recomanda folosirea unor lenjerii Damasc. Modelele sunt atent gandite si confectionate in asa fel incat culroile, imprimeurile si materialul sa fie in ton cu tendintele actuale, dar in acelasi timp sa ofere si o relaxare permanenta in timpul somnului.

Materialul placut pe care il au seturile de lenjerii Damasc iti ofera un somn mai linistit!

Dormitorul este cea mai importanta camera din locuinta, fiind locul in care te relaxezi si iti incarci bateriile pentru urmatoarea zi. La fel de importanta este si lenjeria pe care o alegi sa o pui pe pat, intrucat daca aceasta nu corespunde cu preferintele si nevoile tale, exista riscul ca aceasta sa nu iti ofere un somn calitativ. Gama de lenjerii Damasc este formata din modele confectionate din bumbac 100%, fiind o categorie care iti va oferi o tesatura placuta la atingere, fina si usoara.

Simple, cu modele scandinave, cu imprimeuri sau in culori si tonuri pastelate, acestea sunt formate din seturi care cuprind cearceaful pentru pat, cearceaful pentru pilota si doua fete de perna de dimensiunea 50x70 de cm. Acestea se integreaza perfect in orice tip de incapere, intrucat gama este versatila din punct de vedere al design-ului. Sunt placute din punct de vedere vizual, dar si la atingere, fiind considerate chiar produse de lux.

De ce sa optezi pentru aceste seturi daca ai o piele sensibila?

Bumbacul damasc este recomandat pentru persoanele care au pielea mai sensibila, deoarece aceasta textura poate absorbi pana la 80% din umiditatea organismului in timpul noptii, astfel ca riscul aparitiei mancarimilor sau a iritatiilor va disparea. Gama de lenjerii Damasc sunt moi si extrem de placute la atingere, avand o tesatura eleganta si rezistenta.

In plus, fiind un material natural, acest tip de bumbac previne disconfortul cauzat de aparitia transpiratiei, in special daca le utilizezi in timpul sezonului cald. Croiala sa ce contine cusaturi si tivuri duble iti asigura rezistenta in timp, dar si la spalari si utilizari repetate. Pentru a te asigura ca te bucuri mai mult timp de acestea, citeste instructiunile de spalare de pe eticheta.

Daca esti in cautarea unor astfel de asternuturi, contacteaza echipa Patone pentru mai multe detalii si oferte de nerefuzat!

Patone Romania

Patone Romania