Servicii portuare pentru containere si marfuri generale

incarcare nave port constanta incarcare nave port constanta

In calitate de operator portuar in Constanta, Socep ofera servicii pentru operarea oricarui tip de nava si 2 terminale, atat pentru marfurile vrac cat si pentru containere si 8 dane de operare, depozite acoperite de 70.000 mp si 150.000 mp pentru terminalul de containere Constanta. Socep dispune de asemenea si de o platforma de depozitare marfuri generale cu o suprafata de 4,000 mp in Portul Constanta Sud. Oricand ai nevoie de servicii de descarcare si incarcare nave in Portul Constanta va stam la dispozitie cu preturi competitive si logistica necesara.


O companie importanta in domeniul portuar! Personalul calificat si echipamentele moderne utilizate asigura efectuarea tutror operatiunilor portuare, necesare oricarui tip de nava, iar aici vorbim despre manipularea containerelor si marfurilor vrac, depozitarea si stationarea, in conditii de maxima siguranta, Socep asigurand paza si protectia bunurilor dumneavoastra. Suntem pregatiti pentru a veni in sprijinul clientilor nostril, indiferent de complexitatea operatiunilor. In ultimii ani am investit in utilaje de ultima generatie, ce ne asigura manipularea in orice conditii, intr-un timp scurt si fara incidente.


Succesul companiei Socep vine in urma unei politici de modernizare in continua crestere, inca din anul 1991 si a investitiilor in utilaje, servicii si personal instruit. Obiectivul nostru ramane acelasi, sa ramanem un punct de referinta in acest domeniu si sa oferim servicii din ce in ce mai bune, sa asiguram o manipulare fara riscuri si sa atragem din ce in ce mai multi clienti noi.