Servicii medica de ultima generatie in Pitesti

Consultatii medic specialist Pitesti Consultatii medic specialist Pitesti

Centrul medical Natisan si-a deschis portile in anul 2000, cu un mic cabinet de medicina de familie si pe parcursul anilor a creat servicii medicale pentru mai multe ramuri ale medicinei, dar si spitalizare de zi pentru cateva dintre specialitati, cum ar fi diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, cardiologie, medicina interna si neurologie, in limita a 20 de paturi. Ne bucuram de peste 20 de ani de activitate, alaturi de pacienti ce ne ofera increderea si aprecierea lor, de fiecare data. Oferim consultatii la medic specialist in Pitesti, in baza unei trimiteri de la medicul de familie.


Pentru a acoperi o arie cat mai mare de specializari, bazate pe afectiunile cele mai des intalnite, in centrul medical Natisan functioneaza 17 cabinete medicale, dotate cu aparatura de ultima generatie si o echipa medicala formata din profesionisti reputati, cu un inalt nivel de instruire si cu o buna cunoastere a nevoilor specifice pecientilor. Ne dorim sa aducem cat mai multa alinare pacientilor nostri si sa oferim de fiecare data diagnostice corecte si solutii pentru fiecare pacient in parte. Personalul nostru este pregatit sa va stea la dispozitie si sa va indrume catre serviciile medicale potrivite pentru voi, sa raspunda tuturor nevoilor si sa va sustina in tratarea afectiunilor.


Natisan ofera servicii diverse, de la consultatii la medic specialist, la mamografie, analize de sange, fise permis, avize pentru siguranta transporturilor, RMN si radiologie digitala Pitesti. Apelati cu incredere la ajutorul medicilor nostri, va vom raspunde promt si va vom oferi cele mai bune solutii de investigare si tratament.


Valorile noastre sunt bazate pe seriozitate, promtitudine si echipa profesionista, aceste 3 calitati ne ghideaza catre o reltie stransa si sanatoasa intre medici si pacienti, carora le-am castigat increderea. Te asteptam in una din cele trei locatii ale noastre, din Pitesti pentru a-ti oferi serviciile medicale de care ai nevoie!