Servicii inchiriat masini Hunedoara

masini de inchiriat deva masini de inchiriat deva

Firma noastra de inchirieri auto in judetul Hunedoara ofera servicii non stop de inchirieri masini in Deva si judet de la 8 euro pe zi si la preturi foarte avantajoase pe termen mai lung.

Suntem singura firma de rent-a-car cu sediul in Deva si oferim servicii complete la standarde europene pentru persoane fizice si juridice. Garantam siguranta si un pachet complet la preturi accesibile.

In flota noastra de masini de inchiriat in Hunedoara gasiti Nissan X-Trail, VW Polo/Golf, Peugeot, Ford Focus/Fiesta si multe altele.

Rezerva masina din timp pentru discount-uri substantiale! Vezi ofertele zilei pentru preturi speciale! Ia-ti modelul dorit la cel mai mic tarif de pe piata! Daca esti in cautarea celui mai bun raport calitate/pret ai nimerit unde trebuie! In fiecare zi luptam sa oferim servicii competitive!

Suntem o companie tanara care a inregistrat o crestere rapida. Ne-am dat seama repede ca succesul in afaceri este strans legat de gradul de satisfactie al clientului. Pentru a tine pasul cu marile companii din domeniul inchirierilor, indeplinim intotdeauna asteptarile clientiilor prin corectitudine si seriozitate. Rezerva acum masina! E simplu! Vezi si serviciile noastre de inchiriere pe termen lung si transfer! Oferim ce-i mai bun! Pentru ca dumneavoastra sunteti mereu pe primul loc va dedicam cel mai bun serviciu Suport Clienti 24/7 de pe piata: 24/7 live chat, 24/7 suport e-mail, 24/7 suport prin telefon. Suntem aici sa va raspundem la orice intrebare!

Iubim ceea ce facem si suntem dedicati clientiilor nostri! De aceea va oferim:

•  Numar Nelimitat de Kilometri*
  •  Asistenta Rutiera Non Stop
  •  Suport Clienti Non Stop
  •  Asigurare Full Casco si RCA
  •  Preturi minime
  •  Livrare si Returnare Gratuit Oriunde in Bucuresti
  •  Gratuit Schimbarea Masinii
  •  Gratuit Spalarea Masinii la Livrare si Returnare
  •  Tarife Transparente
  • Va putem indeplini toate dorintele in functie de necesitatile dumneavoastra. Flota noastra auto este diversificata, de la autoturisme mici, medii, van-uri, microbuze sau masini de lux.

*MENTIUNE
    Dorim sa va informam ca pentru a inchiria autoturismul dorit de dumneavoastra la pretul cel mai mic, va recomandam sa ne contactati cat mai rapid. Preturile pe care noi le practicam sunt cele mai accesibile de pe piata inchirierilor auto din Bucuresti ceea ce inseamna ca unele clase de autoturisme sunt foarte solicitate pentru a fi inchiriate. Cu cat ne contactati mai rapid cu atat mai repede va putem oferii automobilul pe care il doriti la pretul cel mai mic si la data la care doriti dumneavoastra

Vrei sa pleci intr-o vacanta binemeritata? Sau poate esti invitatul unui eveniment special si vrei sa faci o aparitie pe care ceilalti sa o aprecieze cu adevarat? In oferta serviciului nostru de inchirieri auto de scurta durata vei gasi masini incepand de la categoria economy, la SUV-uri, pana la clasa luxury

Sc Expert auto rental srl