Semne ca ești intr-o relație toxica

relatie relatie

Cunoaștem situația. Cu toții am avut (sau avem) acea relație amoroasa care, pur și simplu, ne golește de energie. Primeam mai puțin decat ofeream, iar atunci cand primeam ceva, nu era ceea ce noi aveam nevoie. O relație din care nu ieșea nimic bun, insa una in care persistam.

Desigur, cei din jur vedeau situația reala și chiar ne atrageau atenția, insa noi, chiar daca, poate, o conștientizam și noi, nu eram in stare sa-i punem punct. Ei bine, site-ul escortedelux le ofera aceste sfaturi utile celor care nu și-au dat seama pana acum ca au relație toxica!

Nu poți comunica cu partenerul tau, deci ești prinsa intr-o relație toxica

E normal ca cel de langa tine sa fie primul cu care impartașești veștile bune. Insa, daca te simți inconfortabil sa-i povestești lucruri, atunci nu e un semn tocmai bun. Cel mai probabil, ești intr-o relație cu cineva care e gelos pe tine și pe succesul tau.

Scoate la iveala tot ce-i mai rau din tine? Atunci ești clar intr-o relație toxica!

Daca in compania lui ești intotdeauna indispusa și pusa pe cearta, sunt șanse mari ca efectiv sa nu aveți ce cauta impreuna. Nu-i normal ca atunci cand ești langa cel drag sa te transformi in Godzilla. De fapt, n-ar trebui sa stai langa nimeni care mereu te face sa fii in garda.

Este irascibil tot timpul, caci ai o relație toxica!

Din orice, oricand, va certați. Nu știi cum și ce sa-i spui sa nu-l superi. Mi se pare ca avem de-a face cu un morocanos, in fața cui oricum o dai nu-i bine. Cred ca e cazul sa nu-ți mai pierzi timpul și sa nu-ți mai irosești energia cu aceasta persoana. Sanatos pentru tine este sa te inconjori de oameni pozitivi, care te inspira, și cu care sa rezonezi.

Te simți judecata, deci ai o relație toxica

Daca de fiecare data cand emiți vreun sunețel, al tau partener e acolo sa te contrazica sunt șanse sa ai de-a face cu un om care chiar te uraște. Știi tu, s-a mai pomenit, o relație de iubire-ura, din care nu iese nimic bun. Mai e nevoie sa-ți spun sa fugi?

Te preseaza sa-i adopți stilul de viața, atunci ai o relație toxica

Se culca la 24:00 și-ți cere sa faci ca el? Ii place sa sara peste micul dejun și sa treaca deja la friptura? Te face sa citești numai ce citește el? Mergi doar in locurile in care ii place lui sa mearga? Tu ai un pic de respect pentru tine? Exiști? Daca da, atunci fa-ți un favor și exista in alta parte, departe de el și influența lui!

Nu exista incredere, atunci te afli intr-o relație toxica

Pentru orice cuvant pe care il spui iți cere dovezi? Pentru orice cuvant spus de el ai nevoie de dovezi? Well, mi se pare ca mai mult va jucați de-a detectivul decat traiți o poveste de dragoste. Ai face bine sa-ți pui lupa jos și sa faci stanga-mprejur!