Seminar Noul Cod Fiscal de la 1 Februarie 2013

Seminar Noul Cod Fiscal de la 1 Februarie 2013

Editura CH Beck in parteneriat World Trade Institute Bucharest (WTIB) este cel mai important institut non-academic ce ofera servicii de training si dezvoltare in management din Romania va invita la seminarul “Noul Cod Fiscal de la 1 Februarie 2013: OG 8/2013 ‐ MO 54/23 ianuarie 2013”, in data de 26 februarie 2013, orele 15:00 – 19:30 la Bucuresti, World Trade Center.

Seminarul il are invitat ca Lector pe Dl. Cristian Radulescu si are ca scop informarea agentilor economici despre Ordonanta Guvernului nr. 8 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri financiar fiscale, ordonanta publicata in MO nr 54/23 ianuarie 2013 ce aduce numeroase modificari in domeniile: impozit pe profit, impozit pe venit, impozit pe profitul nerezidentilor, impozit pe venitul microintreprinderilor, TVA.

Pe langa aceste subiecte de ultima ora, puteti solicita, pe baza unui chestionar si alte subiecte specifice activitatii dumneavoastra si care se pot incadra in tematica generala.

Editura C.H. Beck va participa in cadrul seminarului, cu un stand de prezentare al  lucrariilor “Codul de procedura fiscala si Normele metodologice”-cu ultimele modificari si completari aduse prin O.G. nr. 8/2013 (M.Of. nr. 54 din 23 ianuarie 2013), “Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare”-cu ultimele modificari si completari,”TVA national vs. intracomunitar”, “Contabilitatea persoanelor fizice autorizate”, “Evaziunea fiscala. Comentarii si exemple practice”,“Infractiunile de evaziune fiscala”,“Obligatiile fiscale ale firmei”,“Legislatia insolventei (actualizata la data de 01.12.2012)”, “Legislatia contabilitatii (actualizata la data 05.12.2012)”, Revista Curierul Fiscal si “Noul Cod penal si Legea pentru punere in aplicare”. Toate lucrarile Editurii CH Beck vor fi comercializate in cadrul seminarului din standul CH Beck, special amenajat.  

Seminarul este interactiv si se adreseaza in special directorilor economici, contabililor-sefi, tuturor persoanelor implicate in managementul firmei, portofoliului si evaluatorilor de intreprinderi, economistilor, consilierilor financiari si /sau analistilor financiari, studentilor , auditorilor.

Informații de contact

Nume Companie

Editura CH Beck

Persoana de contact

Diana Ionescu, Marketing manager

E-mail