Scoala de Ghizi - A.T. Ghizii Romaniei

Visati sa strabateti lumea in lung si in lat, sa cunoasteti oameni noi, culturi diferite si sa traiti experiente inedite? Sa vizitati locuri si obiective pline de farmec? Sa cuceriti varfurile muntilor, sa va bucurati de aer curat si de activitati relaxante? Dar cum ar fi sa aveti un job care sa combine toate aceste activitati placute cu satisfactia profesionala si cea materiala?

Asociatia Turistica Ghizii Romaniei va ofera o mana de ajutor in indeplinirea acestui vis si vine in intampinarea dumneavoastra cu o propunere pentru obtinerea Certificatului de Agent Turism – Ghid.

Certificatul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, precum si de cel al Dezvoltarii Regionale si Turismului, fiind eliberat in urma cursului sustinut de Asociatia Turistica Ghizii Romaniei, pe baza examinarii organizate de ANC (fostul CNFPA).

Cursul este sustinut de personal calificat si include atat o parte teoretica, dar si aplicatii practice ce constau in excursii la munte sau vizitarea unor obiective turistice de pe teritoriul Romaniei, excursii in timpul carora veti avea posibilitatea exersarii tehnicilor de ghidarie invatate la curs.

O data pe luna puteti aprofunda cunostintele dobandite la cursurile teoretice participand la aceste aplicatii practice, montane sau turistice, precum Canionul 7 Scari – Masivul Piatra Mare, Cabana Voina – Muntii Iezer Papusa, Balul Scolii de Ghizi – Calimanesti-Caciulata, Cabana Diham – Masivul Bucegi, Valealui Stan – Masivul Fagaras, Minicircuit Romania, Minicircuit Bulgaria (Muntii Rila – Varful Musala).

Pentru inscrieri, ne puteti contacta la [email protected] .

Noi va ghidam catre o noua cariera, dumneavoastra veti ghida catre noi orizonturi!

 

Despre ATGR

A.T.G.R. sau ”Asociatia Turistica Ghizii Romaniei” este o organizatie non-guvernamentala cu sediul in Bucuresti, infiintata in luna iulie a anului 2007. In 2007 s-a afiliat la Federatia Romana de Turism Sportiv. In anul 2009, alaturi de alte 13 asociatii am luat parte la infiintarea Federatiei Romane de Turism si Ecologie.

A.T.G.R. este o asociatie de tineret ce promoveaza turismul montan si ecologia, organizeaza proiecte de protectie a mediului, evenimente montane precum Montaniada – ajunsa la a 6-a editie,  tabere de aventura pentru copii, treambuilding-uri si multe alte activitati cu si pentru tineri.

Cel mai mare proiect al asociatiei il reprezinta Scoala de Ghizi, ajuns la a 7-a editie, in urma caruia cursantii au posibilitatea de a obtine Certificatul de Agent de Turism – Ghid. Scoala presupune o serie de cursuri teoretice si aplicatii practice de weekend in care participantii pot practica tot ceea ce au invatat in teorie.

Prin tot ceea ce face, A.T.G.R. este asociatie cultural-educativa si sportiva, care reuneste impatimiti si iubitori ai muntelui, precum si pe toti cei interesati de cunoasterea, de studiul si de ocrotirea naturii.