Sauna cu ozon- terapie noua disponibila la Vraja Marii

sauna cu ozon la vraja marii sauna cu ozon la vraja marii

Te asteptam la Spitalul de Reuperare Medicala din Eforie Sud, cu cea mai avansata tehnologie ce ajuta la detoxifierea organismului, imbunatatirea circulatiei si scaderea tensiunii, reducerea durerii musculare si de inchieturi, imbunatatirea circulatia sanguine, ameliorarea afectiunilor reumatismale inflamatorii, omoara virusurile si bacteriile, infrumuseteaza, catifeleaza pielea si te elibereaza de stres. Sauna cu ozon, este cea mai sigura metoda de tratament, neexistand efecte adverse, dar trebuie administrata numai de medici specializati in ozonoterapie si numai in concentratiile stabilite conform protocolului de terapie cu ozon.


Cum se efectueaza o sesiune de sauna cu ozon? Ozonul este produs de un generator si trimis in interiorul saunei intr o concentratie minima de 3% si o concentratie terapeutica de maxim 5%. Sauna este proiectata sa inchida corpul, iar capul sa ramana afara in mediul ambiental,deoarece ozonul nu trebuie inhalat.

Odata cu ozonul introdus in sauna un alt generator produce abur fierbinte care alimenteaza interiorul saunei pentru ca este mult mai eficient sa faci terapie transdermica in caldura si abur. Porii pielii se deschid datorita caldurii marind potentialul de absorbtie. Combinatia dintre porii deschisi, caldura si ozon este cea care incepe procesul de detoxifiere. Oxigenul activ incepe sa actioneze cu toxinele la cel mai inalt potential de oxidare, eliminandu-le.


Ozonul incepe sa se descompuna rapid, iar substantele toxice sunt distruse de ozon, iar acelea care nu reactioneaza cu ozonul, vor reactiona cu ionul negativ de oxigen. Intregul sistem limfatic este stimulat deplin, iar pielea este curatata profund si capata un aspect tonic si sanatos. Dupa terminarea terapiei porii incep sa se inchida, iar temperatura corpului revine la normal, insa oxigenul introdus este inca foarte activ,atat la suprafata pielii cat si in corp. De aceea dupa terapie este indicat sa nu se faca dus minim cateva ore.

Sauna cu ozon are efect miorelaxant, antiseptic, sedativ, ideal pentru detoxifiere, stimuleaza performantele fizice si mentale si intensifica circulatia protejand inima.