Rusu+Borțun a început colaborarea cu Biofarm pentru două branduri

Rusu+Borțun a început colaborarea cu Biofarm pe două branduri Rusu+Borțun a început colaborarea cu Biofarm

Rusu+Borțun a devenit recent agenția de publicitate pentru două dintre brandurile deținute de Biofarm și va oferi servicii de strategie si creație pentru campanii 360 [ATL , digital, trade marketing]. Selecția a fost realizată dintre ideile propuse de către 3 agenții, în urma unui pitch ce a avut loc în luna martie.

 

“Ne bucurăm să intrăm într-o categorie importantă și sperăm că și aici, ca în orice categorie în care am lucrat, să facem campanii memorabile și care cresc business-ul clienților noștri. Din feedback-ul clienților știm că au fost apreciate în mod deosebit buna înțelegere a produselor și a targetului, abordarea proaspătă a comunicării în raport cu restul categoriei și capacitatea definirii unui raport echilibrat și sănătos între pragmatism și creativitate, atât de necesar într-o industrie puternic reglementată,” a declarat Miruna Macsoda, Managing Director & Head of Strategy Rusu+Borțun.„Suntem foarte bucuroși să începem parteneriatul cu agenția Rusu+Borțun și să vedem rezultatele în business ale colaborării noastre.. Când am lansat pitch-ul ne-am propus să găsim acele concepte creative care să pună în valoare cele mai relevante insight-uri pentru consumatorii noștri într-o manieră fresh, creativă și autentică, iar cei de la Rusu+Borțun au reușit să ne surprindă plăcut cu abordarea lor. Dar poate mai mult decât orice, ne-am dorit o agenție care să înțeleagă business, să nu se uite la campanie doar dintr-o perspectivă creativă,” a spus Ioana Gorănescu, Marketing Manager Biofarm.

 

Rusu+Borțun este un brand hibrid care crede în mixul armonios dintre gândire strategică, tehnologie, creație și spirit antreprenorial. În portofoliul agenției de publicitate se mai află clienți precum: Electrica Furnizare, Superbet, RIDA, Belprofile, Mandy Foods, Alka Group (Stretto, PlugIn), Trutzi (Trutzi Real Estate, Trutzi Construct, Vivasy, Avanera), Alexander Hughes (global), Magic Jackpot, Unilever (Urban Monkey) sau ING Tech România.

 

Biofarm® este unul dintre primii producători români de medicamente și suplimente alimentare. De peste 100 de ani Biofarm® este alături de specialiștii din Romania în cursa pentru descoperirea celor mai bune soluții pentru menținerea sănătății oamenilor. În prezent, Biofarm® este unul dintre primii 10 producători existenți pe piața farmaceutică din Romania, o piață dinamică și foarte competitivă. Biofarm® are un portofoliu competitiv de produse care acoperă 65 de arii terapeutice și investește în mod continuu în campanii media, comerciale și de marketing pentru promovarea propriilor produse.