Rezultate uimitoare cu ajutorul procedurii de criolipoliza

criolipoliza criolipoliza

Mai este mai putin de o luna pana cand sezonul cald isi va face aparitia iar toate femeile vor da goana la plaja. Insa nu oricum. Acum incep pregatirile. Toate doanele si domnisoarele adopta un stil de viata mai sanatos, bogat in activitati fizice si o alimentatie echilibrata.

Ca sa completam acest meniu venim cu o solutie care va va ajuta sa ajungeti mult mai rapid la rezultatele dorite: sedintele de criolipoliza.

Cum te vor ajuta aceste sedite de criolipoliza?

Aceasta metoda de remodelare corporala este indicata pentru persoanele care prezinta surplus de grasime adipos in zona taliei, abdominala, fesiera, pe picioare sau coapse. In aceste zone se scapa mai greu de probleme cu metodele obisnuite insa aici intervine criolipoliza care va ingheta aceste celule de grasime si le va elimina.

Aceste celule de din stratul adipos se vor dizolva si elimina pe cale naturala, iar tesuturile din jur nu vor fi afectate.

S-a observat de-a lungul timpului ca dupa terminarea sedintelor de criolipoliza se elimina minim 25 procente din stratul de grasime. Pe langa acest fapt, aceasta metoda de remodelare corporala prin criolipoliza prezinta si alte avantaje, aceasta fiind cateva dintre motivele pt care oamenii aleg aceasta procedura.

1. Acest tartament de criolipoliza nu prezinta efecte adverse grave, doar in cateva cazuri faorte rare. Chiar si atunci acestea consta in inrosirea zonelor sau o sensiblitate crescuta;
  2. Tehnologia utilizata este mult mai eficienta si mai moderna decat in cazul procedurilor de ultrasunete;
  3. Stilul dumneavoastra de viata nu va fi deloc afectat.

Pentru ca rezultatele sa se mentina pe termen lung trebuie sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos posibil. Aceste rezultate de criolipoliza se vor vedea de la prima sedinta, asta in functie de persoana. Este recomadata ca aceste sedinte sa fie facute in numar minim de 4 la un interval de 2 sau 3 sapatamani.

Cine poate face un astfel de tratament?

Criolipoliza poate fi aleasa de toate persoanele insa urmatoarele vor avea mult mai mult de castigat de pe urma efectuarii sedintelor si vor vedea rezultatele mult mai rapid:

• Persoanele care duc un stil de viata activ dar care nu au rezultate vizibile in zonele problematice;
  • Cei care nu au timp sa faca sport;
  • Femei care prezinta dupa nastere asa numita distensie abdominala;
  • Persoane cu un surplus de grasime considerabil.

Apelati si dumnevoastra la sedintele de criolipoliza si pregateste-te de vara. La Fysiogand beneficiezi de sedinte de criolipoliza la super preturi!

FYSIOGAND

FIYSYOGAND