Redescopera litoralul romanesc

pensiune eforie nord pensiune eforie nord

Persoanele care aleg o mini vacanta pe litoralul romanesc in lunile de toamna vor ramane de-a dreptul impresionate! Ce activitati putem avea in anotimpul rece in Constanta? Chiar daca pentru multi  turisti litoralul Marii Negre este locul unde ne bronzam, unde facem plaja, ne relaxam la temperaturi de peste 30 de grade Celsius si inotam in mare, mai exista o multime de alte activitati si locuri de vizitat si cand vremea nu are valori positive. Daca vrei un loc de cazare cu o priveliste minunata, dar iti doresti si liniste iti recomandam pensiunea din Eforie Nord, La Mer.

Ne asteapta vreme frumoasa in noiembrie? Rezerva-ti acum cat mai poti o camera pe litoral, cat mai departe de agitatia din statiuni, cat mai aproape de mare, astfel incat sa ai o priveliste perfecta de dimineata, sa iti savurezi cafeaua in aerul proaspat de mare si in sunetul valurilor care se sparg la mal. Daca vrei un weekend de relaxare mergi la pensiunea din Eforie Nord, La Mer si bucura-te de ofertele din weekend si long stay, mai ales daca rezervi din timp.

Cele mai frumoase vacante sunt acelea petrecute cu familia intr-un spatiu destinat relaxarii, cu mancare buna si servicii deosebite!