Profita si tu de noile reduceri valabile la un curs DPO acreditat!

curs DPO curs DPO

Luna septembrie a acestui an vine cu mii de surprize din toate punctele de vedere. Astfel, Training Professionals ti-a pregatit mega discount la un curs DPO daca te inscrii chiar acum intrand pe site-ul urmator: https://training-professionals.ro/curs-responsabil-dpo/.

Astfel, vei putea avansa in cadrul firmei in care lucrezi, devenind o piesa importanta din puzzle! Nu mai sta pe ganduri si incrie-te acum. Mai jos gasesti cele mai importante aspecte legate de participarea la un curs DPO.

Curs DPO

De ce sa iei in considerare urmarea unui curs DPO?

Daca deja lucrezi in domeniul securitatii si iti doresti sa ocupi un loc de munca pe postul de responsabil cu protectia datelor, participarea la un curs DPO acreditat de ANC, respectiv Autoritatea Nationala pentru Calificari, este sansa perfecta de a-ti atinge obiectivele. Toate firmle si organizatiile atat publice, cat si private au nevoie de o astfel de persoana responsabila.

Acest curs DPO este structurat si gandit in asa fel incat sa respecte si sa scoata in evidenta regulamentul UE 679 privind GDPR, care face referire la protectia datelor cu caracter personal. In cazul in care nu stiati, la data de 25 mai 2018 au intrat in vigoare legi noi in tot spatiul european, legi care clarifica ceea ce se intampla cu datele personale furnizate de catre cetateni.

Temele abordate de Training Professionals

Temele abordate in cadrul unui curs DPO sustinut de echipa celor de la Training Professionals cuprind o gama larga si complexa de aspecte ce trebuie atinse si intelese fiind foarte importante.

Mai pe larg, la acest modul de formare veti trece prin toate noutatile introduse de regulament 679 GDPR, veti fi instiintat despre cadrul actual legislativ si cum se aplica aceste legi noi in domeniu. Mai mult decat atat, veti stii clar cum sa aplicati principiile protectiei datelor cu caracter personal si, cel mai important, veti stii care sunt drepturile dumneavoastra cat si cele ale clientului in materie de furnizare a datelor cu caracter personal.

In plus, dupa finalizarea cursului si obtinerea certificatului de absolvire ANC, vei fii un adevarat responsabil cu protectia datelor. Chiar din acest motiv toate tipurile de institutii trebuie sa aiba in vederea angajarea unui astfel de personal. Ele vor apliica cunostintele acumulate in cadrul unui curs DPO in activitatile practice si vor avea ocazia sa isi imbunatateasca din ce in ce mai mult aceste abilitati.

Astfel, cum a fost mentionat si anterior, un curs DPO iti ofera un bagaj de cunostinte care se dovedesc a fi extrem de folositoare in momentul de fata.

Training Professionals

Training Professionals, Manager