Profita de computer tomograf in Bucuresti la Pret accesibil

computer tomograf bucuresti pret computer tomograf bucuresti pret
Ce trebuie sa stii despre computer tomograf Bucuresti Pret

Se spune ca a schimbat complet domeniul diagnosticului radiologic, ajutand astfel expertii sa vizualizeze si sa diagnosticheze diferite boli intr-un ritm mai rapid decat inainte si la un pret accesibil prin Computer Tomograf Bucuresti Pret accesibil si pentru tine.

Aceasta este o metoda de diagnostic rapida si nedureroasa. Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim ca combina razele X (si, prin urmare, radioactive) si tehnologia computerizata avansata pentru a vizualiza informatii detaliate despre oase, organe, vase de sange si inima. In ciuda dozei mici de radiatii, tomografia computerizata (CT Computer Tomograf Bucuresti PRET) se efectueaza numai la recomandarea scrisa a medicului si este contraindicata in timpul sarcinii. In prezent, scanerele CT moderne - scanere multi-strat va permit sa scanati majoritatea zonelor corpului intr-un timp foarte scurt, reducand doza de radiatii, dar mentinand calitatea imaginii.

Ce fel de afectiuni pot fi depistate in cadrul investigatiilor cu CT in functie de organe

Tomografia computerizata a abdomenului este utilizata pentru a gasi abcese, chisturi, infectii, tumori sau anevrisme, diferite corpuri straine, hemoragii, marirea ganglionilor limfatici, apendicita, boli inflamatorii intestinale sau diverticulite (bolile colonului apar de obicei dupa 40 de ani). Tract urinar-pietre la rinichi, tulburari, tumori, infectii sau alte probleme renale pot fi detectate.

Un tip special de scanare CT, numit terminologie CT, poate detecta liza renala (calculi renali) sau o prostata marita (hiperplazie benigna de prostata) fara investigatii suplimentare; CT poate detecta aparitia tumorilor, sangerarilor sau a altor afectiuni -Tumora pancreatica sau pancreatita (pancreatita) vezica biliara si caile biliare principale - scanarea CT poate identifica cauza blocajului in calea intestinului suprarenal.

Contraindicatii si riscuri

Unul dintre dezavantajele unei scanari CT este ca pacientul este expus la radiatii. Printre contraindicatiile studiului CT, am enumerat, de asemenea, sarcina, alergia la iod, insuficienta renala si bolile tiroidiene.

Vino si tu la clinica medicala Romgermed din Bucuresti sa beneficiezi de un Computer Tomograf Bucuresti la Pret accesibil!

Informații de contact

Nume Companie

Romgermed

Persoana de contact

Romgermed

Telefon

0213110072

E-mail