Produse promotionale - noi modalitati de a-ti face publicitate ieftin si repede

Produse promotionale, tricouri personalizate,  medalii, cupe Produse promotionale - noi modalitati de a-ti face publicitate ieftin si repede

Faima, charisma, interesul fanilor sau aparitia naturala si frecventa in presa, sunt doar cateva dintre avantajele , pe care un sponsor de evenimente investitor in produse promotionale, le poate avea. In prezent, evenimentele sportive iau amploare si li se acorda o mare importanta, atat de mass-media cat si de populatie.

Plasarea unui sponsor si impartirea de obiecte promotionale personalizate, in centrul acestor evenimente ce gazduiesc milioane de potentali consumatori, reprezinta doar o mica parte din beneficiile de care se bucura acesta, in urma contributiilor sale.

Produse promotionale sub forma de medalii si cupe

Prin inmanarea premiilor de mare valoare, cum ar fi medalii si cupe, organizatorii si sponsorii unui eveniment se bucura de o imagine prestigioasa si de un plus de notorietate. Televiziunile acopera tot mai multe competitii, in special sportive, din moment ce acestea reprezinta subiecte cu mare impact la public. Adeseori nume de sponsori, sunt divulgate pe cele mai importante canale de televiziune la ore de maxima audienta. In felul acesta, sponsorii prin contributiile lor, castiga reputatie si expunere media gratuita. Cu cat contributiile lor sunt mai deosebite si atrag atentia, cu atat imaginea lor va iesi mai repede in evidenta.

Smart Gift Advertising, agentie importatoare de materiale promotionale, personalizeaza medalii, cupe, trofee sau plachete in design-uri unice si atragatoare.Solicita o oferta de premii personalizate, pentru ca firma ta sa fie remarcata rapid si usor!

Produse promotionale pentru marirea cotei de piata si a profitului

Branduri ca Mc' Donalds, Coca-Cola sau Pepsi  investesc din ce in ce mai mult in obiecte promotionale personalizate. Se pare ca acestea transmit cel mai bine mesajul companiilor catre cumparatori.  Dar nu se limiteaza numai la asta. Sa oferi articole promotionale personalizate in cadrul unui eveniment important, iti aduce o imagine de companie generoasa, plina de buna-vointa in fata comunitatii. Mai mult de-atat, te poti distinge usor de concurenta cu astfel de contributii, pentru ca numele brandului tau a fost in centrul atentiei pe tot parcursul desfasurarii evenimentelor. Dar cel mai important lucru dintre toate acestea, este ca firma ta isi mareste cota de piata si profiturile.

Maximizeaza-ti profiturile printr-o personalizare de produse promotionale, cu logo-ul si numele companiei tale! Plaseaza-te in mijlocul competitiilor importante si incepe sa-ti faci compania mai vizibila!

Produse promotionale personalizate pentru un plus de valoare adus companiei

Sa primesti recunoastere din partea oamenilor ca si sponsor al evenimentului prin produse promotionale, aduce prestanta si popularitate. Pe langa acest lucru, sprijinul acordat in cadrul unei manifestatii importante, iti da satisfactii enorme. Sa vezi o sala plina, sa vezi ca echipa joaca bine si poarta sigla firmei tale, e o mare mandrie. Mandrie care nu se sterge niciodata, pentru ca esti sigur ca oamenii isi vor aminti de tine si peste ani.

Pentru ca imaginea ta sa aiba impact asupra oamenilor, alege din site-ul www.promotionaleromania.ro, obiectele care iti plac cel mai mult. Solicita o oferta de personalizare in functie de evenimentul organizat si vei primi produsele finite dupa cerintele si exigentele tale!

Despre S.C Smart Gift Adv S.R.L

Smart Gifts Adv si-a inceput activitatea in 2009 principalul sau obiect de activitate constand in importul si distributia de obiecte promotionale personalizabile. Colaboram cu cei mai importanti furnizori internationali de promotionale, astfel incat in 2012 va propunem peste 10.000 de produse de calitate intr-o gama de adresabilitate variata.