Produse de curatenie profesionale: Arli.ro furnizeaza o gama generoasa

Produsele de curatenie sunt comercializate si livrate de magazinul online Arli.ro, magazin care insumeaza o experienta de mai bine de doua decenii in domeniul curateniei.

Arli.ro este un magazin care isi desfasoara activitatea in mediul virtual si care are drept linie directoare de afacere oferirea unor solutii, servicii si produse profesionale de curatenie hotelurilor, institutiilor bancare, domeniului industrial, de sanatate sau celui de transport. Cu alte cuvinte, Arli.ro se adreseaza in mod exclusiv persoanelor juridice.

Cei interesati de cumpararea unor produse de curatenie profesionale isi pot indrepta atentia catre stocul pus la dispozitie de magazinul Arli.ro intrucat acesta contine foarte multe astfel de articole.

Astfel, datorita faptului ca furnizeaza toate produsele necesare curateniei, scopul magazinului este de a multumi necesitatile si bugetele unui public tinta cat mai larg.

Produse de curatenie online: ce contine stocul pus la dispozitie de Arli.ro?

Produsele de curatenie online furnizate de magazinul de profil Arli.ro se pliaza pe nevoile clientilor si sunt ideale pentru igienizarea toaletelor, birourilor, spatiilor de lucru sau a locurilor publice.

Arli.ro le pune la dispozitia clientilor sai o modalitate de achizitie eficienta, care nu necesita mult timp. Aceasta consta in efectuarea unei comenzi online, direct pe site-ul magazinului. Comanda se poate realiza de pe orice dispozitiv care beneficiaza de o sursa de internet. Astfel, persoanele care isi achizitioneaza produse de curatenie profesionale de la Arli.ro nu mai sunt constranse sa se deplaseze la centrele comerciale din punctele fixe.

In catalogul virtual al magazinului Arli.ro sunt prezentate urmatoarele produse de curatenie profesionala:

·         Detergenti profesionali - aceste produse sunt ideale pentru curatarea veselei, a suprafetelor tari, a vaselor de aluminiu, a vaselor din sticla, a cuptoarelor, a plitelor ceramice, a suprafetelor sensibile, a bailor, a parchetului, a fructelor si a legumelor, pentru indepartarea petelor de grasime sau pentru curatenia geamurilor

·         Carucioare de curatenie - gama de carucioare contine aproximativ 20 de modele diferite, iar multe dintre acestea beneficiaza de reduceri substantiale. Printre produsele premium ale acestei game exista carucioare prevazute cu 4 galeti, cu 2 saci a cate 120 de litri, cu 3 tavi de deservire si cu un dulap pentru depozitare

·         Accesorii de curatenie - Arli.ro dispune de mopuri confectionate din bumbac sau din microfibre (de marimi diferite) si de suporti pentru mopuri

·         Mopuri si lavete profesionale

·         Produse pentru toaleta - in aceasta gama, clientii pot gasi perii pentru WC fabricate din inox, rezerve dezinfectante, dispensere de pungi igienice sau de colaci de WC si odorizante


Produsul de curatenie - pentru spatiile mari se recomanda folosirea celor profesionale!

Produsul de curatenie, daca nu este profesional, poate intarzia substantial procesul de igienizare.

Din acest motiv, Arli.ro plaseaza pe piata produse profesionale de curatenie, care pot curata cele mai dificile pete de grasime sau de mizerie. De asemenea, produsele furnizate de acest magazin sunt ideale folosirii in spatiile mari si aglomerate, precum  cele ale restaurantelor, hotelurilor, cladirilor de birouri, institutiilor de invatamant sau bancare, scolilor sau cafenelor.

Pentru mai multe informatii cu privire la produsele de curatenie profesionale, un reprezentant Arli.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0742176622.

Informații de contact

Nume Companie

Arli.ro

Persoana de contact

Echipa Arli.ro

Telefon

0742176622

E-mail