Pizza deliciosa si deserturi pe masura

delivery constanta delivery constanta

Daca vrei sa petreci o seara de neuitat impreuna cu cei dragi, nu trebuie sa ratezi ocazia de a comanda direct din aplicatia San Marco, una dintre cele mai bune pizze din oras, pregatite cu iscusinta si din ingredientele cele mai buna si mai proaspete, special pentru tine. Incearca serviciul delivery Constanta de la San Marco, sau vino in locatia noastra din Bd. I.C.Bratianu nr.48, din City Mall sau locatia nou nouta, de pe Aurel Vlaicu si cu ocazia asta vezi exact cum si unde se prepara cea mai buna pizza din Constanta, dar si deserturi pe masura.


Poti incerca si noile preparate din meniul San Marco, burgerii si wraps-urile cu pui, sau cu legume. Incearca sortimentele noi de pizza si nu numai si ca sa iti fie mai usor, instaleaza-ti aplicatia si comanda direct de pe telefon tot ce iti doresti. Daca locuiesti in Constanta trebuie sa incerci pizza de la San Marco, pastele, salatele sau sandwich-urile, care ne-au facut cunoscuti, dar si noile produse cu care ne mandrim.


Poti alege sa comanzi pizza la birou sau acasa de la San Marco si noi o livram rapid, sau poti veni tu sa o iei de la noi. Serviciul delivery Constanta este disponibil in fiecare zi de la 10:00 la 00:00.