Piontani Services ofera noilor clienti un cadou de sarbatori : 2 luni de curatenie gratuita!

Inspirati de sentimentul de daruire din perioada sarbatorilor de iarna, firma Piontani Services da startul sezonului cadourilor cu o oferta extrem de avantajoasa, adresata noilor clienti. Acestia din urma pot beneficia gratuit, timp de 2 luni, de servicii profesionale de curatenie, la semnarea unui contract de prestari servicii, cu o valabilitate de 1 an de zile.

Campania lansata in prag de sarbatori, este adresata preponderent companiilor mici si mijlocii, care, fie nu s-au decis sa aloce bugete in vederea achizionarii serviciilor profesionale de curatenie, fie nu au gasit inca oferta cea mai potrivita pentru necesitatile lor.

Directorul Executiv al firmei Piontani Services, Ionel Ghita, asigura noii clienti ca « pe toata durata contractului, indiferent daca ne referim la lunile platite sau la cele doua oferite cadou, calitatea serviciilor prestate de firma noastra, va ramane aceeasi. Cadoul pe care noi il oferim este un semn de multumire pentru increderea pe care ne-o acorda partenerii nostri. »

Echipele de curatenie Piontani Services sunt specializate in: curatenia birourilor, a scolilor, curatenia tapiteriei , curatenia dupa constructor, cea a locuintelor, curatenia inainte si dupa petrecere etc. Pe langa clasicele servicii de curatenie, Piontani Services este specializata si in curatarea si lustruirea suprafetelor de marmura.

Despre Piontani Services

Piontani Services ofera servicii profesionale de curatenie pentru spatii de birouri si institutii publice din Bucuresti. Fiind o unitate protejata autorizata, conform legii 448/2006, firma de curatenie Piontani Services nu consuma din bugetele celor care apeleaza la aceste servicii, ci, din contra, ajuta la economisirea unor fonduri ce pot fi redirectionate catre alte departamente ale firmei Dumneavoastra.