Piontani Services ofera certificat de garantie pentru servicii profesionale de curatenie

Prin calitatea serviciilor de curatenie oferite si profesionalismul dovedit de-a lungul timpului, Piontani Services revigoreaza piata serviciilor de curatenie din Romania, oferind certificate de garantie pentru lucrarile de curatenie profesionale prestate. Astfel, indiferent daca este vorba de curatenia locuintei sau a biroului, Piontani Services ofera aceste certificate,  cu o valabilitate de 24 de ore din momentul efectuarii lucrarii.

Certificatele de Garantie emise de Piontani Services atesta calitatea serviciilor profesionale de curatenie prestate la sediul beneficiarului si asigura urmatorele:

1. In urma sesizarii primite din partea beneficiarului pentru executia necorespunzatoare a lucrarii, Piontani Services se obliga sa revina  la sediul clientului  pentru remedierea  situatiei.

2. Produsele de curatenie si echipamentele folosite de Piontani Services sunt de cea mai buna calitate si sunt supuse deoseori diferitelor testari, de aceea acestea nu vor deteriora lucrurile beneficiarului.

3. Piontani Services dispune de personal calificat si instruit, bine platit si motivat, care efectuaza toate serviciile de curatenie cu maxima responsabilitate, fara a pune in pericol bunurile si buna functionare a companiei sau sanatatea angajatilor.

Echipa Piontani Services doreste sa va asigure ca increderea acordata va este rasplatita si dupa finalizarea serviciului profesional de curatenie. Eliberarea certificatelor de garantie este un exemplu elocvent  al seriozitatii si profesionalismului cu care tratam orice client, indiferent daca acesta este persoana fizica sau juridica. – Ionel Ghita, Director Executiv Piontani Services

Prin intermediul acestor certificate de garantie, Piontani Services isi asuma angajamentul fata de clienti, pentru a remedia orice situatie neplacuta, ce poate aparea in timpul delurarii serviciului de curatenie, fara a adauga costuri suplimentare acestuia si, unde este cazul, de a despagubi beneficiarul.