OPTIC PARTNER LA Opti 2023 – Mṻnchen / Germania

Lentilele oftalmice românesti pe piata internationala Un producator român la targ international de profil

În contextul proiectelor de dezvoltare a capacităților de producție și a strategiei de extindere a piețelor pe care activăm, în perioada 13-15 Ianuarie 2023, Optic Partner participă la unul dintre cele mai prestigioase evenimente ale industriei de optică și design, ce va avea loc în Germania la Munchen.

Opti este un târg internațional de top pentru sectoarele industriei optice și designului - prima întâlnire a anului!

Vor fi expuse produse din întregul lanț de aprovizionare. Vizitatorii vor putea explora articole, de la rame de ochelari și accesorii, până la lentile oftalmice și de contact sau echipamente tehnice.

La Opti 2023, peste 600 de expozanți își prezintă cele mai recente descoperiri tehnologice, modele de ochelari care stabilesc tendințe, accesorii și consumabile. De aemenea, perspective unice de afaceri vor fi prezente în zona de design independent YES, care prezintă cele mai inovatoare etichete de ochelari.

Opti nu este doar un forum excelent pentru a ne extinde rețeaua profesională, ci și o sursă esențială de informare și educație în domeniul opticii. Opti FORUM organizează întâlniri care atrag mii de profesioniști și acoperă subiecte actuale precum Viitorul opticii 4.0, noi strategii de marketing și informații despre schimbările de politică care afectează industria. Premiul Opti BOXES pentru nou venit este de asemenea inclus în program.

Optic Partner este pe piața de optica și oftalmologie din România de peste 20 de ani și se numără printre principalii furnizori de tehnologie medicală, optică și oftalmologie, acoperind o gamă largă de produse pentru toate segmentele de piață.

Linia de producție pentru lentile de prescriptie a fost inaugurată în 2017, ca urmare a colaborării cu trei giganți ai industriei optice:

·        SCHNEIDER / Germania - liderul mondial incontestabil în tehnologia utilizată în producția de optică medicală.

·        TOKUYAMA / Japonia - standardul mondial în acoperire.

·        YOUNGER / SUA - producător de semifabricate nr.1 în lume.

LENTILELE DE PRESCRIPȚIE MEDIQ®, sunt concepute pentru o viață activă, conectată la tehnologia digitală, asigurând confort, claritate și nu în ultimul rând, eficiență în gestionarea erorilor de refracție. Oferă tuturor posibilitatea de a avea o priveliște naturală de la orice distanță!

Vă așteptăm la standul Optic Partner (C3.558) de la Opti Munchen, Germania, 13-15 Ianuarie 2023!

-------------------------------------------------------------

https://mediqlens.ro/ro/ / http://www.opticpartner.ro/ / https://www.opti.de/en/

OPTIC PARTNER

Gina Monica Ghitescu, Mkt.Manager