Ofertele lunii aprilie pentru tuburi LED de la Electric Concept

tuburi led tuburi led
Ce stiu clientii despre tuburi led

Subiectul de astazi este luminile cu LED-uri si tuburi cu LED-uri: LED-ul este o abreviere pentru dioda cu lumina. Spre deosebire de lampile fluorescente si lampile cu incandescenta, lampile cu LED si tubul LED implicit nu contin elemente de gaz sau filament. In schimb, LED-urile sunt fabricate din materiale numite semiconductori.

Materialul are caracteristici puternice, facand LED-ul mai durabil si mai flexibil. Cand curentul curge prin materialul semiconductor, electronii din material intra intr-un nivel de energie mai ridicat si incep sa emita energie sub forma de lumina vizibila.

Acum ca intelegem principiile de lucru ale acestor doua tehnologii de iluminare, putem discuta mai detaliat avantajele LED-urilor din tuburi LED fata de lampile fluorescente numite tuburi neon.

Detalii despre avantajele lor

Daca sunteti in cautarea echipamentelor de iluminat avantajoase din toate unghiurile, va rugam sa incercati echipamentele de iluminat disponibile in magazinul nostru online. Lampile de tip tuburi LED sunt foarte potrivite pentru orice spatiu, fie interior, fie exterior.

Care sunt beneficiile sistemului de iluminat cu tub T8

  • Consum redus;
  • Rezistenta in timp;
  • Preturi accesibile;
  • Lumina similara cu lumina naturala.

Prin urmare, daca doriti sa va bucurati de aceste avantaje, va rugam sa comandati imediat unul sau mai multe dintre produsele noastre online. Puteti alege lumina rece sau lumina calda, in functie de preferinte si de spatiul pentru amplasarea tubului LED! Iata o gama accesibila online: https://electric-concept.ro/Tuburi-LED

Cumpara online de la Electric Concept

Alegand tuburi cu LED-uri achizitionate de la magazinul online de iluminat Electric Concept la un pret rezonabil pentru a va lumina casa sau biroul, veti beneficia de numeroasele avantaje pe care le ofera aceasta tehnologie si nu trebuie sa ratati niciun aspect. Avantajul acestor tuburi consta nu numai in economie, ci si in eficienta!

In comparatie cu toate modelele vechi de lumini de neon, consumul de energie al tuburilor LED este redus cu 50%. Prin urmare, veti economisi costuri financiare considerabile. In plus, este o tehnologie ecologica care poate fi gasita in multe tipuri de lumina, si anume lumina calda, rece sau naturala.

Informații de contact

Nume Companie

ELECTRIC CONCEPT

Persoana de contact

ELECTRIC CONCEPT

Telefon

0747081413

E-mail