Ochelari Ray Ban originali sau falși? Detalii prin care poți afla dacă ochelarii tăi sunt originali

ochelari de soare ray ban ochelari de soare ray ban

Pentru că ochelarii de soare Ray Ban sunt la mare căutare, mai ales în sezonul de vară, trebuie să analizăm produsul cumpărat din mai multe puncte de vedere înainte de a-l achiziționa. Prețul acestui brand este mai ridicat deoarece ochelarii sunt de calitate și oferă o anumită experiență celor care poartă acest accesoriu, iar atunci când achităm suma respectivă trebuie să ne convingem că vom primi un produs original, nu o făcătură de care vom fi dezamăgiți.


Multe magazine online dețin în stoc mai multe modele de ochelari Ray Ban, dar nu toate dintre acestea oferă clienților produse originale de cea mai bună calitate. Chiar dacă prețul este apropiat ochelarilor originali, multe dintre produsele vândute sunt fake-uri, iar calitatea acestora lasă de dorit. Pentru a evita aceste situații, trebuie să analizezi produsul cu mare atenție.


Iată 5 metode prin care poți verifica dacă ochelarii tăi Ray Ban sunt originali sau falși:


  1. Trebuie să primești kit-ul complet


Atunci când îți achiziționezi o pereche de ochelari de soare Ray Ban originali, producătorii îți vor trimite prin curier un pachet care conține cutia ochelarilor, tocul inscripționat cu brandul Ray Ban, o lavetă confecționată dintr-un material din microfibre, o broșură și ochelarii de soare. Dacă aveți toate aceste produse, șansele ca ochelarii pe care i-ați achiziționat să fie originali sunt foarte mari. În caz contrar, ochelarii sunt cu siguranță o copie falsă a ochelarilor de soare Ray Ban deoarece acest producător nu trimite kit-uri incomplete.


  1. Ramele ochelarilor și detaliile de pe acestea


Ochelarii de soare originali vor conține diferite informații pe fiecare dintre cele două rame. Ar trebui să puteți citi informații, scrise într-un anumit cod, despre culoarea modelului ales și un număr. De fiecare dată, ochelarii originali vor avea acest cod cu literele RB la început, inițialele brandului Ray Ban.


În cazul ochelarilor de soare Ray Ban, pe rama din dreapta veți găsi diferite inscripții cu țara de fabricație a produsului, iar în cazul ochelarilor de vedere, pe rama din dreapta va fi doar un logo.


  1. Brandul Ray Ban prezent pe lentile și pe punțile nazale


Ochelarii originali produși de brandul Ray Ban vor avea logo-ul specific pe lentile, dar și pe punțile nazale. Acest detaliu este principalul mod prin care putem analiza o pereche de ochelari de soare.


  1. Calitatea ochelarilor


Ochelarii originali vor fi de calitate, iar acest lucru va fi vizibil încă de la prima atingere a acestora. Ramele trebuie să fie dintr-un material rezistent, iar lentilele să asigure protecție UV de peste 95% și să fie concepute dintr-o sticlă de calitate. Lentilele pot fi și dintr-un alt material, în funcție de modelul de ochelari de soare ales.


  1. Logo ochelarilor Ray Ban


Înainte de a analiza o pereche de ochelari în scopul de a afla dacă aceștia sunt originali sau falși, verificați logo acestui brand. Mulți dintre ochelarii falși vor respecta toate detaliile menționate în rândurile de mai sus, dar vor folosi un logo foarte puțin diferit.