Ochelari antireflex pentru calculator de la Gunnar Romania

ochelari protectie calculator ochelari protectie calculator

Ochelarii de protectie pentru calculator reprezinta cea mai buna solutie pentru blocarea luminii albastre emisa de orice tip de ecran. Stratul antireflex prezent pe lentilelor acestor modele de ochelari este cel care neutralizeaza acesta lumina foarte daunatoare pentru ochi.

Ce este lumina albastra

Acesta lumina albastra are cea mai scurta lungime de unde din intregul spectru de lumina si care conduce cea mai mare cantitate de energie.

In general, majoritatea persoanelor resimt lumina albastra printr-o oboseala oculara intense. Studiile din domeniu au aratat ca expunerea repetata la lumina albastra poate afecta retina si evident, de aici pot aparea o multime de probleme oculare grave.

Ochelarii de protectie pentru calculator Gunnar

Gunnar este unul din cele mai mari nume la nivel mondial care activeaza in acest segment al ochelarilor de protectie pentru calculator. De-a lungul anilor au dezvoltat lentilele antireflex care blocheaza lumina albastra si in acest moment, prin intermediul lentilei Ambra, au reusit sa neutralizeze aproximativ 65% din lumina albastra, prin schimbarea spectrului de culoare.

La Gunnar Romania exista modele de ochelari antireflex pentru calculator conceputi atat pentru persoanele care petrec cateva ore pe zi la calculator, cat si pentru persoanele care sunt expuse mai multe ore in sir, precum cele pasionate de gaming.

Rama ochelarilor pentru PC este si ea una care se ridica la performantele lentilelor Ambra. Este confectionata dintr-un otel inoxidabil foarte usor si subtire, ce se pliaza perfect pe forma fetei. Acesti ochelari cu rama din otel inoxidabil pot fi purtati impreuna cu o pereche de casti audio, fara a crea vreun disconfort considerabil.

Gunnar in Romania

Acest brand este prezent in Romania prin intermediul unui distribuitor oficial, ce isi desfasoara activitatea doar in mediul online, prin intermediul magazinului www.gunnars.ro.

Preturile acestor ochelari antireflex pentru calculator incep de la aproximativ 200 de RON si pot ajunge la un cost de aproape 450 de RON, in cazul modelelor care se adreseaza persoanelor care utilizeaza intens calculatorul.