O noua definitie a romantismului

romantism romantism

A fi romantica nu se traduce neaparat prin termeni ca poezie, lumanari parfumate, trandafiri rosii, uneori e mult mai simplu sa ajungi la inima unui barbat (care, sigur, bea bere si injura la competitiile sportive). Inceraca gesturi noi pentru care vei primi, cu siguranta, titlul “iubita anului”.

Fura-i inima si pastreaz-o pe termen lung numai pentru tine cu aceste trucuri oferite de vulping.ro:

Sugereaza-i o escapada sexuala

Consulta „Kama Sutra”, imagineaza-ti povesti sexuale ce te incita si fa-le sa devina realitate: nu trebuie sa fii acrobat in pat, dar poti incerca costume ca cele de la circ, o partida de sex intr-o librarie sau la biblioteca, poate chiar sex fierbinte undeva la tara in movilita cu fan...ce crezi, suna cat de cat romantic?

Da-i liber de la familia ta

Timpul petrecut cu membrii familiei tale e sacru si te-as sfatui sa le dedici multe momente speciale – ei sunt, dincolo de orice, persoanele care te iubesc neconditionat. Imi spunea o prietena, la intalnirea de marti dimineata, ca rudele sunt „punctele fixe din viata ei, linia de echilibru”, printre ei regasindu-si drumul, de cate ori se pierde.

Daca e important pentru tine, iar alesul te iubeste sincer, sigur va deveni important si pentru el sa participe la majoritatea intalnirilor in familie. Insa, nu face din asta o rutina: din cand in cand anunta-l ca vei merge singura si iti va ramane recunoscator mult timp dupa., fara sa o spuna in gura mare. Cat de multa energie poate conserva si el pentru discutiile cu unchiul tau (interminabile, repetabile) despre politica? Ar putea, in schimb, sa se amuze cu baietii, sa vizioneze filmul preferat sau, pur si simplu, sa doarma.

Gateste-i

Barbatilor le plac femeile aranjate, slabute, frumos parfumate, dar nu isi doresc sa afle cum au ajuns ele la o astfel de stare. E bine sa le dai impresia ca totul a venit natural, nu aborda o atitudine rigida, repetandu-i, de fiecare data cand luati masa, ca nu mananci decat castraveti sau ca bei doar celebra apa plata cu lamaie.Le place sa manance, sunt topiti dupa femeile care gatesc (rar, dar gustos) si sunt impliniti daca ii insotesti la masa.

Provoaca-l

Vanatori din nastere, barbatii adora competitia de orice fel. Sunt orgoliosi si ar face tot ce le sta in putere sa iasa invingatori din jocuri importante sau mai putin importante. Si, fie vorba intre noi, nimic nu se compara cu zambetul unui barbat care a obtinut o victorie.Invita-l la partide de biliard, darts, poker, la un turneu scurt de tenis - doar intre voi doi - si mareste miza daca el va fi invingatorul si tu cea care va primi pedeapsa. Atmosfera competitionala dintre voi doi ar putea alimenta un preludiu de zile mari.