O calatorie reusita incepe cu Global Auto Travel

transport constanta aeroport otopeni transport constanta aeroport otopeni

Ne dorim sa intampinam nevoile clientilor, de aceea oferim de fiecare data servicii actualizate si imbunatatite, in realizarea unei vacante de succes si unei calatorii reusite. Transferul Constanta aeroport Otopeni este realizat cu masini private sau cu transport in comun, cu microbuzul, la volanul carora se afla soferi experimentati, ce ofera maxim de siguranta si confort. Rezervarile se efectueaza cu o programare in prealabil pentru cursele speciale de la aeroportul Otopeni si retur. Contacteaza-ne pe email sau telefon pentru mai multe detalii despre transferul tau Constanta Otopeni.


Cum rezerv un transfer la aeroport? Pentru a rezerva propriul dumneavoastra transfer la aeroport, chiar si pentru alta persoana, va rugam sa tineti cont ca la momentul rezervarii trebuie sa aveti disponibile detaliile zborului: aeroport, data si ora sosirii, precum si numarul zborului. Serviciul nostru de transfer Constanta aeroport Otopeni va garanteaza confortul calatoriei, rapiditatea si siguranta acestuia.

Nu veti intarzia niciodata la aeroport cu Global Auto Travel, deoarece avem transport din ora in ora, atat din Constanta cat si din Buucuresti, iar acest lucru va permite sa ajungeti la timp intodeauna, poate doar putin mai devreme.


Daca va doriti un confort sporit va recomandam transportul privat cu una din masinile noastre tip limuzina, unde veti calatori singur si veti avea un sofer privat.