Nu rata ofertele la Lustre LED de la LED Concept!

lustre led lustre led
Ce trebuie sa stii despre lustre LED si tehnologia Led

Aceste asa-numite lustre cu LED fac parte din corpurile de iluminat care utilizeaza tehnologia LED. De obicei, acestea sunt compuse in principal din circuitul in sine si o placa translucida cu functie de difuzor.

Dupa cum va va spune orice designer de interior, iluminatul joaca acum un rol vital, cum ar fi lustre cu LED care trebuie selectate cu atentie din numeroasele optiuni disponibile.

Putere: In wati (W), este strans legata de intensitatea luminii oferita de becul conectat. In circumstante normale, specificatiile tehnice vor indica valoarea pe care o poate obtine fiecare bec.

Luati in considerare aceste aspecte atunci cand cumparati candelabru cu LED-uri

Numar de becuri: Pentru incepatori, este foarte important sa luati in considerare dimensiunea camerei in care vor fi amplasate aceste lustre cu LED-uri.

Puterea acestor lampi suspendate cu LED va fi masurata in wati (W) si este strans legata de intensitatea luminii oferita de becul atasat.

Dimensiune: Conform multor opinii cu privire la cel mai bun candelabru care utilizeaza aceasta tehnologie, dimensiunea candelabrului pe care urmeaza sa il cumparati trebuie sa fie proportionala cu dimensiunea camerei in care va fi instalat.

Materiale: Astfel de obiecte pot fi realizate din diverse materiale, uneori combinate pentru a face cel mai spectaculos sistem de lustre cu LED-uri. Cele mai populare alegeri sunt produsele din sticla, metal, lemn sau ceramica;

Principalul dezavantaj al acestui tip de lampi

Pret: In general, pretul initial al produselor de iluminat care utilizeaza aceasta tehnologie este mai mare decat cel al produselor alternative. In ultimii ani, tendinta este de a reduce pretul acestor produse, astfel incat constatam ca acest sistem de lustre cu LED este mai ieftina;

Unghiul de emisie de lumina: unghiul unor surse de lumina LED este mai mic decat solutiile traditionale. Acest lucru se datoreaza faptului ca se emite lumina directionala.

Informații de contact

Nume Companie

LED Concept

Persoana de contact

LED Concept

Telefon

0747081413

E-mail