Noutati in meniul Casa Romaneasca!

restaurant preparate traditionale constanta restaurant preparate traditionale constanta

Ne vizitezi si anul acesta in concediul tau la mare? Afla ca nu am stat cu mana in san si am tot adaugat preparate noi in meniul Casa Romaneasca, atat din bucataria traditional romaneasca, cat si din cea internationala, pentru ca ne dorim sa impacam toate gusturile si curiozitatile culinare. Iata ca nu lipsesc din meniu mancarurile gatite in casa, ciorbele, gratarul si deserturile traditionale, dar am adaugat si burgeri, pizza, paste, pentru cei ce vor sa se delecteze in concediu si cu altceva. Sunt cuprinse in meniu peste 100 de preparate culinare: aperitive, salate, supe/ciorbe, feluri principale cu preparate din carne de pasare, porc, vita, peste si fructe de mare, burgeri, deserturi, bauturi.

Ce e nou in meniu? Pulpa de rata confiata cu varza calita, ciulama de pui, ficatei cu piure, saramura de peste, chiar si deserturi delicioase. Acestea sunt doar cateva dintre preparatele noi, disponibile atat online cat si pe terasa noastra din Mamaia. Vrem sa multumim chiar si cei mai pretentiosi clienti, suntem receptivi la sugestiile clientilor, putem modifica unele retete in cazuri mai special, trebuie doar sa ne anuntati. Oricand iti doresti o masa copioasa, sanatoasa si gustoasa, categoric cea mai bun alaegere este Casa Romaneasca, un restaurant cu preparate traditionale din Constanta, ce ofera atat servicii delivery cat si o terasa traditionala, aplasata pe faleza din Mamaia, langa Cazino.

Nu uita de programul nostru de loialitate, comanda de pe site si primesti puncta, pe care le poti transforma in bani, cu care poti sa achiti urmatoarea comanda.